Anya büszke vagy rám? Dzsúdló őszinte vallomása!

Rovat

Megosztás

Egy ország rajong a fiatal pop énekesért, Juhász Marci tegnap debütált 2. nagylemezével, ami annyit jelentett, óráról órára posztolta ki YouTube-ra az album videoklipjeit. A szorongó, nyomasztó hangulatú koncepció elérte célját, hamarosan lemezbemutató, lássuk azt az őszinte vallomást!

„Tudnád tagadni a láthatod, de nem,
nem kell tovább védened, nem.”

Anya én mindig próbáltam úgy élni, hogy te büszke lehess rám, másnak érzem magam, mint az átlag emberek, üzeni édesanyjának Dzsúdló, aki idén debütál a nagy lemezbemutatóval augusztus 27-én a Budapest Parkban. A videoklip egy igazi őszinte gondolatmenetet ad át, Marci dalszövegben próbálta meg az otthoni, szülőkkel kapcsolatos gondolatait sorokba önteni.

Anyu boldog vagy? Kérdi az ifjú énekes, a komment szekció fellrobbant a zeneszámtól, mindenki azt üzeni, édesanyja igazán büszke lehet gyermekére, konkrét mesterműnek hívják a dalt. a videoklip koncepciója is abszolút illik a depresszív, szorongással teli dalszöveghez a verse-knél lévő szürke rivaldafényes háttér után refrénbe átcsapó tűzpiros üvöltéssel. Stílusához képest új a rockos próbálkozás, azonban totál megállja a helyét, Marci igazán otthon érzi magát ebben is, legalábbis úgy tűnik.

Szeretnéd te is látni kedvencedet élőben? Ne feledd, augusztus 27, este 18 óra, Budapest Park, ahol nem más lesz a sztárvendég, mint Beton Hofi, jegyek már kaphatóak a honlapon:

https://www.budapestpark.hu/events/dzsudlo-20210827

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta