Megállíthatatlan zene a Vajdahunyadvárban

Rovat

Megosztás

A szimfonikus zenekarok mellett lesz klezmer muzsika, valamint a Budapest Bár és a 100 Tagú Cigányzenekar is hagyományosan tiszteletüket teszik a fesztiválon.

Július 20-án a Szent István Filharmonikusok koncertjét élvezhetjük a Károlyi udvar lélekemelő környezetében, ahol az esten Beethoven és Brahms művek hangzanak majd el Antal Mátyás karmester és Berecz Mihály zongoraművész közreműködésével!

Komolyzene után egy kis klezmer

Ezt követően július 22-én a Sabbathsong Klezmer Band ad műfaji kitekintést Beke Farkas Nándor (hegedű) és Lisztes Jenő (cimbalom) vendégművészek szereplésével. A jól ismert héber, jiddis nyelvű dalok és klezmer számok mellett, most kellemes kórushangzással kiegészülve új számok és világslágerek is felcsendülnek.

  Végül a fesztivál örökös sztárvendégei

Végül, de nem utolsósorban hazánk legnépszerűbb produkcióit láthatjuk-hallhatjuk: július 26-án a Budapest Bár örömzenéjével szakadhatunk ki a hétköznapokból; július 29-én pedig a 100 Tagú Cigányzenekar tölti be muzsikával a Vajdahunyadvár udvarát.

A jövőre 30 éves jubileumát ünneplő fesztivál – a romantikus helyszín és az igényes zenék találkozásával – egyedülálló lehetőséget kínál a lelki feltöltődésre. Kihagyhatatlan esemény! 

Vajdahunyadvár. Sziget a szárazföldön. Bensőséges határok egy határtalan világban.

Olvastad már, hol tölti a Punnany Massif a 18. szülinapját?

Képek: Sajtófotók

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta