Tények, amikre a fiúk nem állnak készen!

Rovat

Megosztás

Mi történik, amikor a nők menstruálnak? Miért igazgatják a hölgyek a bugyijukat oly sokszor? Cicivakarászás? Itt minden IS van, tényleg mindenki csinálja titokban?

„Az a kis maradék dolog, amit a lányok eddig eltitkoltak, most napfényre kerül!”

Legutóbb azt taglalta a hazai influencer pár, mik azok a tények, amikre a lányok nincsenek felkészülve, ott is voltak meglepő dolgok, mint a nem mindenki számára furi “sátorállítás”, vagy a melyik nem működik multitasking móddal? Most elérkezett a hölgyek ideje, ugyanis megérkezett a kontra, Rebeka is összegyűjtött néhány olyan cselekvést, amiket elméletileg mi nők csinálunk, itt már csak az a kérdés, rád is igaz?

Funkcionális magyarázattal azért igazgatjuk a bugyit, mert folyton elcsúszik, ha tanga van rajtunk, tegye fel a kezét, akire abszolút igaz! Na de miről is szól a szituáció, amikor menstruáció közben hapcizol? Hát, ő, tényleg jobban megindulnak a dolgok? Biztosan te is ismered az érzést nőként, amikor hazaérsz, a legelső dolog, ami eszedbe jut, az átöltözés, amibe persze beletartozik a melltartó levétele is. A pillanat, amikor végre lekerül, megkoronázod egy kis vakarászással? Vagy neked ez túl sok?

Oly sokszínűek vagyunk, sokféle személyiséggel, tulajdonsággal és viselkedéssel, rád igazak a feltételezések? Merd bevállalni!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta