Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Megcsalt…visszafogadjam?

Megcsalt…visszafogadjam?

Megbocsátható a félrelépés?

– Te galád! – ordította Kamilla, amikor benyitott a szobába. Viktor a számítógépe előtt ült, kigombolt inggel és letolt nadrággal, haja kócosan meredt az égnek. – Már megint pornófilmet néztél?

– Értsd meg, csak ötleteket akartam csenni belőle – védekezett a fiú, és hogy mentse, ami menthető, átölelte barátnőjét. Az máskor is segített. De csak egy pillanatra szorította magához, vagy kettőre, hogy e röpke másodperc alatt aki az ágya alá bújt, észrevétlenül kiosonhasson az ajtón.

– Viktor! – ordította a fülébe az előzőnél is harsányabban Kamilla – hát mégsem pornófilmet néztél?

Ha valaki félrelép, akkor a kapcsolatában komoly gondok vannak. Másra vágyik, és ezt nem is képes őszintén megmondani a párjának, hanem a háta mögött teszi lapátra. Szégyellheti magát, aki ilyet csinál – de vajon biztos nincs bocsánat?

gzkzg

Újult erővel

De igen, meg lehet könyörülni a bűnösön, felmentve a halálos ítélet alól. Persze ez sem jár mindenkinek. De aki térden állva esedezik érte, az részesülhet a megbocsájtásban.

Még mielőtt a közepébe vágnék, leszögezem: akárhogy is történt a megcsalás, csak akkor fogadd vissza a hűtlenkedőt, ha alaposan átbeszéltétek a történteket, ő őszintén bevallotta, mit tett és legfőképp, hogy miért, s te látod rajta, komolyan megbánta tettét. (És nem utolsó sorban: teperjen érted, ahogy eddig sosem! Ez a minimum.) Létezik ilyen?

Előfordulhat, például aki ittasan, egy fergeteges buli közepén csókolt meg mást. Valószínűleg már nem is emlékszik az esetre, csak mástól hallotta vissza, és legszívesebben kitörölné azt az éjszakát az életéből.

cikkhez nagyon jó. nem kölcsönös szerelem

Annak is járhat kegyelem, aki első (és remélhetőleg utolsó) alkalommal vétkezett. Talán csak össze van zavarodva az érzéseit illetően, még túl friss neki ez a kapcsolat, fél a kötöttségektől (én mondjuk sosem értettem az ilyet). Esetleg a barátainak akarta megmutatni,milyen nagy sikere van az ellenkező nemnél, és ezért egyáltalán nem gondolta komolyan a flörtöt, amin rajtakaptad. Ha viszont sokadjára csalt meg, nem is kérdés, mit kell tenned: lapátra vele!

„Még mindig őt szeretem…”

És akadnak még ezen túl is főbenjáró bűnök. Sokak rémálma, amikor feltűnik a rettegett ex, hogy visszaszerezze magának, amiről úgy érzi, megilleti. És sikerrel jár. Vagy éppen a kedvesed megy a volt szerelme után. Ez viszont azt jelzi, sosem szeretett igazán, hisz még mindig nem tette túl magát a volt barátján vagy barátnőjén. Meglehet, nem akart kihasználni, hanem reménykedett benne, hogy megleli benned az igazit, de nem így lett. Ha mégis próbálna visszakuncsorogni hozzád, eszed ágába ne jusson a kebledre ölelni! Eddig nem lobbant fel benne a láng – eztán se fog. Megalázó dolog más vigaszának lenni. Biztosan találsz majd olyat, aki őszintén szeret – ők pedig legyenek csak együtt boldogok. Kicsit nyersebben fogalmazva: két bolond, egy pár.

mintaférj...

Férjek gyöngye… ja, mégse

 

Nem létezik ennél fájóbb

Iszonyatos belegondolni abba, hogy a szerelmed lefeküdt valaki mással. A legszörnyűbb, az igazi megcsalás mégsem a testi kapcsolat, hanem az érzelmi viszony. Amikor a lelkek ölelkeznek. Hosszú, éjszakába nyúló beszélgetések, összenevetés, közös tervek és érdeklődési kör… Mindaz, amiről azt gondolod, kettőtöké, és kiderül, te csak mellékszereplő vagy ebben a történetben. Sőt, jelentéktelen statiszta.

És lehet, még csak egy csók sem csattant el a kedvesed és a MÁSIK közt, talán a kezük sem ért össze titkon, mégis, gondolatban már egymáséi; a két rész összeállt egy egésszé. Ezért ha azzal a szöveggel próbálkozna, hogy „De hisz csak beszélgettünk… és nem történt semmi komoly.”, akkor is légy résen. Lehet megkönnyebbültél a magyarázkodásán, és nem is sejted, hogy azon az ártatlan délutánon azt suttogták egymás fülébe: „Szeretlek”.

Hűtlen
Te visszafogadnád párodat, ha megcsalna?

Szerző: Fekete Fanni

Fotók: etonline, weheartit

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share