Justin Bieber most írt rám… mit tegyek?!

Rovat

Megosztás

Teljesen természetes, hogy számos olyan világsztár van, akiért milliók rajonganak, üzenetekkel, szerelmes levelekkel bombázzák és mindent megtennének egy randiért vele. Na, de mi van akkor, ha a világsztár kezd el rajongani? 

Azt hiszem, talán ez a legszembetűnőbb bizonyítéka annak, hogy a sztárok is emberből vannak, bár egészen más az életük, teljesen mások a mindennapjaik, de ettől függetlenül nekik pontosan ugyanúgy vannak érzéseik, és ugyanúgy megtetszhet nekik valaki a tömegből, mint ahogy ők tetszettek meg sokaknak.  Ez történt a világhírű Justin Bieberrel is, aki ugyanis egy edzőteremben szúrt ki magának egy lányt, pontosabban egy edzőt, akinek a kilétét utólag Instagramon kezdte el nyomozni, míg végül természetesen megtalálta, és írt is neki. Vicces lehet belegondolni, milyen érzés lehet egyik pillanatról a másikban a telefonunkra egy világsztártól kedveskedő üzenetet kapni, de biztos nem rossz érzés, és nem tehet rosszat az ember önbizalmának sem, azt hiszem, ebben egyetérthetünk mindenkivel.

Az edzőtermi dolgozó egyből ki is posztolta oldalára a történteket, illetve hírül adta azt is, hogy Justin bekövette az edzőtermet is magát, ami természetesen ezzel hatalmas reklámot kapott. Vajon ezt hogy hálálják meg a gyönyörű alkalmazottjuknak? Illetve az is érdekes kérdés, milyen párbeszéd folyhatott le az énekes és az edző lány között, ha ugyanis picit utána nézünk, a lánynak bizony van barátja, legalábbis a képei alapján biztosan.

Szerintetek ez jó megoldás, ha egy sztár szeretné felvenni a kapcsolatot egy átlagos emberrel? Egyáltalán szabad élni ezekkel a kiváltságos lehetőségeivel, hogy például ő könnyen megtalálhat bárkit, ráadásul akarata ellenére is reflektorfényt tolhat arra a bárkire? Érdekes kérdések, de jelen esetben azt hiszem, nincs akkora jelentőségük, aranyos történet.

Te lennél a lány helyében?
Te lennél a lány helyében?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta