Ezt nézed:  / 18+ / Megérkezett az okosóvszer

Megérkezett az okosóvszer

Fiúk gondolkodtatok már, hogy hogyan teljesítetek az ágyban? Na, és ti, lányok, elgondolkoztatok már, hogy a párotoknak milyen a teljesítménye? Az új okosóvszerrel ezt megtudhatjátok!

A British Condoms weboldalán láthatjuk és rendelhetjük meg először i.Con nevű okosóvszert, amely az idén kerül a boltokba, az ára pedig 74 dollár lesz. A készülék minden péniszmérethez egyaránt passzolni fog.

okosóvszer

Az okosóvszert nem óvszerként kell elképzelnünk, hanem egy kis gyűrűként, ami a felhúzott óvszer végére kerül. Ennek az újfajta technológiai kütyünek a kis szenzorai végzik a méréseket az együttlét alatt. Mérik az aktus időtartamát, az elvesztett kalóriák mennyiségét és a lökések számát, majd ezek alapján osztályozzák a szexuális teljesítményt. Az aktus után az eszközt Bluetooth segítségével tudjuk hozzácsatlakoztatni a számítógéphez, és ha meg vagyunk elégedve azzal a teljesítménnyel amit mutat, még a közösségi oldalakon is megoszthatjuk.

facebook-or-sex-

A készülék terhesség ellen nem véd, de talán a  legfontosabb funkciója, hogy a nemi úton terjedő betegségeket felismeri, mint például a chlamydiát.

Megérkezett az okosóvszer
Te használnál ilyen eszközt?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share