Megházasodott, de még sem vett el senkit sem feleségül

Rovat

Megosztás

A házasság kalandos dolog, főleg, hogy ha az ember nem köti össze senkivel sem az életét, mégis hírét keltik a nagy esküvőnek.

Eseménydús hete lehetett Dr. Kiss Róbert Richardnak, miután egy félreértés végett mindenki gratulációját fejezte ki a „megeskedett” műsorvezetőnek. Az üzenőfalát elárasztó like-okat és hozzászólásokat tömérdek mennyiségű hívás, majd magyarázkodás követte.

A valóság az, hogy a Juventus RadioTours szócsöve valójában nem házasodott meg, csupán egy Egerben lefotózott, spontán készített képet poszolt a facebook oldalán, ami elindította a találgatásokat. A meglepő az, hogy a képen szereplő férfi hátulról tényleg hasonlít a Prima Primissima díjas újságíróra, még sem ő szerepel a fotón. Sőt, még a műsorvezető sem ismeri a megesketett párt, persze ettől függetlenül, ha már arra járt, akkor kinyilvánította gratulációját a friss házaspárnak, 2 puszi és egy kézfogás kíséretében.

Most, hogy ezt a Juventus műsorában is megosztotta a hallgatókkal a RadioTours házigazdája, talán felhagynak az ömlengő dicséretekkel.

Ezzel a nyitótémával kellő kedvet kaptak a hallgatók az esküvőkhöz. A középiskolások nagy napja talán még odébb van, de amennyi készülődést és szervezést igényel egy esküvő, talán az sem baj, ha már most bevezetést nyertek ti is az esküvőtervezés csínjába-bínjába.

Féth Tímea esküvőtervező is megszólalt a mikrofon mögött, aki nem csak arra hívta fel a figyelmet, hogy mitől válhat igazán jóvá egy esküvő, de azt is megemlítette, hogy mitől válhat sikertelenné a menyegző. Ha benned már most nagy kérdőjel van azzal kapcsolatban, hogy szükséged lenne-e esküvőtervezőre a jövőben, csak látogass el erre a honlapra, és máris kiderül. 😉

Előszeretettel szervezik esküvőjüket és nászútjukat egzotikus külföldi helyekre a párok. A Coral Tours a mediterrán-éghajlat kedvelőinek, és a Távol-Kelet szerelmeseinek is biztosít kiváló helyszíneket. A leizgalmasabb élményeikről, és a legjobb ajánlataikról Fábrik Nóra utazásszervező számolt be a RadioToursnak.

 

Juventus - Esküvő
Te már elképzelted a saját esküvőd?

 

Ha te sem akarsz lemaradni a következő adásról, akkor hallgasd te is a Juventus RadioTours műsorát a 103,9 MHz-es frekvencián! Kedd este 19:00 órától, vagy reggel 9:40-től. 🙂

 

Fotók: tucsonweddingphotographer.biz, facebook.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta