Megnyílt a rettegés háza, ahonnan lehet, hogy nem jutsz ki élve

Rovat

Megosztás

A kísértetjárta ház közel 6 milliót fizet, ha végigcsinálod a szabadulást és egy orvosi igazolás is kell hozzá, hogy belépj az ajtaján.

A McKamey birtok az Egyesült Államok legrettegettebb kísértetjárta házaként hirdeti magát, ahol hátborzongató élményben lehet része az oda látogatóknak. A Tennessee állambeli Summertown-ban a birtok tulajdonosa úgy döntött, hogy megnyitja a házat a közönségnek, és 20.000 dollárt ( közel 6 millió forintot ) fizet annak, aki végigcsinálja a szabadulójátékot.

Erre viszont csekély esély van, hiszen már azt is szigorú feltételekhez kötik, hogy ki léphet be a ház ajtaján. Legalább 21 évesnek kell lenned, 18-20 év közöttieknek szülői hozzájárulásra van szükségük az induláshoz. Orvosi igazolást kell bemutatni, a fizikai és mentális egészségről és a büntetlen előéletet is igazolni kell. Az indulókat előzetesen leellenőrizik az összes közösségi média felületen, és egy interjún is részt kell venni. Egészségbiztosítás nélkül a ház közelébe sem mehetnek, és ha az eddigieknek megfeleltek, még alá kell írni egy 40 oldalas szerződést is. Ha mindez megvan, a játék napján drogtesztet is kérnek . A belépésért viszont mindössze egy 20 kilós kutyakaját kér a tulajdonos, amit az egyik állatmenhelynek ajánl fel.

Mire számíthatnak a résztvevők? A horrorfilmek legszörnyűbb jeleneteit élőben élhetik át. Élve eltemetés, csótányevés, harc a túlélésért, mindezt tök sötétben, feladványok megfejtése, amik a Fűrészből már ismerősek, és megannyi hátborzongató élmény, amiket eddig senki sem teljesített, hiszen feladták a játékot még a vége előtt. A ház bezárásáért már aláírásgyűjtés is indult, arra hivatkozva, hogy az nem más, mint egy kínzókamra. A tulajdonos szerint viszont ez nem igaz, és ő csak egy kivételes lehetőséget kínál azoknak, akik szeretik a borzongást, ehhez pedig színészek asszisztálnak, akik figyelnek a résztvevők biztonságára.

Ha szeretek a horrofilmeket, teszteld le, hányat ismersz fel belőlük a kvízünkben!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta