Megöl a Szörnyeteg? DEBÜTÁLT DZSÚDLÓ, jön a lemezbemutató koncert!

Rovat

Megosztás

10 zeneszám, 10 lehengerlő dalszöveg, híres előadók, para, félelem, vér, a Szörnyeteg benned is él?! Debütált Dzsúdló NAGYLEMEZE, találkozz vele élőben a Budapest Parkban!

Dzsúdló egy huszonéves pop/trap előadó, aki szókimondó stílusával hengerli le a fiatal közönségét! A művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci gyermekkora óta énekel, az elmúlt években többféle formáció élén feltűnt (Coworkers, Holdudvar), zenei- és slam poetry szcénában is babérokra tört, majd 2019-ben új fejezetet indított.

A legelső szerzemény az Unom 2019 februárjában született meg, és pár nap alatt több tízezres nézettséget ért el. A következő Baj lesz, Minden, Hiszti, Lej,i lletve a 2020-as megjelenések (Sprint, Reggel) egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Önálló első nagylemeze 2020 áprilisában jelent meg, a Fotofóbia’ című albumon a már ismert slágerek mellett öt vadonatúj dal is helyet kapott.

Második nagylemeze a mai napon, azaz 2021. július 29-én debütált Szörnyeteg néven, amelyen 10 zeneszám hallható, olyanok, mint a slágeres Állat, a Para, vagy a Krúbival közös Bálnák című szerzemény. Nem is kell sokat várni a bemutatóra, ugyanis augusztus 27-én a Budapest Park ad otthont a fiatal tehetségnek! Légy TE is részese azt élménynek, kapunyitás este 18 órától, jegyek már kaphatóak, további információk:

https://www.budapestpark.hu

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta