Te is picit BELEHALSZ majd, amikor Majka és Curtis felrobbantja a színpadot!

Rovat

Megosztás

A belehalok 2 sztárja felrobbantja augusztusban a Budapest Parkot, 3 éjszaka, 3 orbitáls parti, együtt bulizhattok Majkával és Curtisszel, 08.05 , 08.06 és 08.07. -én, a kapunyitás: 18:00, ezt a fergeteges bulit TE sem hagyhatod ki!

Koporsó, temetés, vérfagyasztó hangulattal kezdték meg kedvelt előadóink a karanténtól felszabadult, ám még félig kicsit homályos, fátyolfelhős időszakot, majd ezt követte a New Level Empire-os közreműködés, melyhez Curtis adta a nevét. A dal nagyon megosztó volt, egyesek butának és semmitmondónak titulálták, mások agyba-főbe dícsérték a laza zeneszámot, ami az Első és utolsó címet viseli.

A 2 barát kapcsolata az elmúlt időszakban nem volt épp felhőtlen, hiszen Attila drog elvonója okán sokáig nem találkoztak, ám ahogy a social media felületeken is láthatjuk, kapcsolatuk kezd helyrerázódni, sőt a közös koncertsorozat is kezdetét vette, úgyhogy ha TE is szeretnél éppen nem BELEHALNI abba a bizonyos buliba, csapódj velük, irány a Budapest Park!

FIGYELEM! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják. 18 éven aluli vendégek védettségi igazolvány nélkül látogathatják csak a rendezvényeket, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében.

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta