Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Melyik éveket hordanák magukon a Középsuli lányai?

Melyik éveket hordanák magukon a Középsuli lányai?

A Középsuli sorozat lányszereplői elmesélték nekünk, hogy vajon ők mely század/évtized ruháit öltenék magukra, vagyis hogy mely korszak ruhadarabjai jönnek be nekik a legjobban. Tudd meg tehát, melyik éveket viselné magán szívesen Barbi, Korinna, Eszti és Juli.

Barbi

“Nekem a XIX. század divatja nagyon tetszik. Imádom a hatalmas tüllös nagy abroncsos ruhákat. Nem hiába nekem volt az egyik legnagyobb szoknyám szalagavatómon. Azok a szép, kidolgozott díszítések egyszerűen lenyűgöznek. Nagyon sok időt el tudok tölteni egy kiállításon, ha meglátok egy ilyen ruhát. Akkor belőlem szinte csak annyit lehet látni, hogy tátott szájjal állok a ruha előtt. Nem, ilyenkor nem válik belőlem zombi, szimplán csak rácsodálkozom a ruha szépségére. Azt hiszem, nagyon rossz korba születtem ebből a szempontból.”

Barbi

Juli

“Nekem a 20-as évek divatja tetszik a legjobban. Főleg a charleston és az egyéb hasonló stílusú ruhák. Nagyon tetszenek rajtuk a rojtok, a flitterek, a tollas fejdíszek és a szép kesztyűk. Magát a stílust is kedvelem és a táncot is. Sokkal nőiesebb, mint amilyen ruhákat sok üzlet manapság árusít. Habár nem élnék abban a korban, de a divatot szívesen visszahoznám a jelenbe.”

Juli_fehér

Eszti

“Nem tudnék választani, nincs konkrét kor, innen is és onnan is egy darab, vagy egy kiegészítő. A divat folyamatosan ismétlődik, mindig megint divatba jön. Anya mondja mindig, amikor mutatok neki egy éppen divatos darabot, hogy hát neki ilyen volt. Amivel ki lehet üldözni a világból, az a trapézgatya, azon kívül bármi szóba jöhet.”

Eszti1

Korinna

“Az éppen aktuális divat furcsaságait nehéz észrevenni, amikor abba a korosztályba tartozol, amelyik nagy lelkesedéssel követi a legújabb hullámokat, ám később mosolyogtató visszatekinteni rájuk. Én hozzám nagyon közel áll a 90-es évek divatja. Ugyan kényelmi okokból még ma is előfordul, hogy valaki a derekára köti a pulcsiját, mégis, a ’90-es években gyakorlatilag melegebb időben csak azért vittél magaddal pulóvert, hogy odaköthesd, és menő legyél. A kertésznadrág  nem egy nagyon előnyös viselet, mégis trendi volt, olyannyira, hogy még a divatikonnak számító Rachel Green, azaz Jennifer Aniston is hordta a Jóbarátokban. A jó kis farmerdzsekik is ekkor jöttek divatba és a mai napig is hódítanak az őszi tavaszi időszakokban.”

Korinna1