Mennyit adnál egy Baywatch mentőbólyáért?

Rovat

Megosztás

Kimondva- kimondatlanul sokan a fürdőruhában futós jelenetek miatt nézték annak idején az amerikai életmentőkről szóló sorozatot. A leghíresebb Baywatch-lány, Pamela Anderson ezúttal Oroszországban fordította jótékony célra az egykori sikert.

Színésznői és Playboy-nyuszi karrierjét háttérbe szorítva nagy erőket mozgósít a környezetvédelem érdekében a 48 éves Pamela Anderson. Alapítványa elsősorban az állatvédelmet támogatja.

Mostani vlagyivosztoki akciója pár hónappal ezelőtt kezdődött, amikor levelet írt Vlagyimir Putyinnak – írja a Globoport.hu.

Személyes találkozót kért az orosz elnöktől, hogy megvitathassák az állatok jogait és a környezetvédelmet.

Bár ez a kérés nem teljesült, az orosz természeti erőforrások és környezetvédelem minisztere, Szergej Donszkoj vette fel a kapcsolatot a sztárral. Meghívta, vegyen részt a Vlagyivosztoki Gazdasági Fórumon, illetve az egyik ottani jótékonysági aukción.

Így ajánlott fel egy Baywatch mentőbólyát Anderson és egy táncot is a szerencsés nyertessel. A bólyát végül egy üzletember, Ildar Nyeverov vette meg három millió rubelért (körülbelül 12,5 millió forintért) – adta hírül a lenta.ru orosz hírportál.

Az árverés bevételeit orosz környezetvédelmi projektekre fordítják. Oroszország sokat tesz például a szibériai veszélyeztetett állatokért. A Természetvédelmi Világszövetség besorolása szerint például a szibériai tigris is veszélyeztetett. Körülbelül 500 egyede él vadon világszerte. A faj megmentése érdekében több törvényt is elfogadott korábban Oroszország, 2010 nyarán pedig elkezdődött a szibériai tigrisek védelmét célzó nemzeti programja.

Baywatch
Te is szoktad csorgatni a nyálad a Baywatch-lányokra?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta