Merjek rövidnadrágot hordani kövéren?

Rovat

Megosztás

Idén szerencsés májusunk volt: sokat sütött a nap, meleg volt, elővehettük a rövidnadrágokat és eltehettük a pulcsit. Most már nyár van, itt az ideje megmutatni a népnek a formás lábainkat. Vagy esetleg visszatart valami?

Ha nyár, akkor rövidgatya, illetve szoknyák, legalábbis sok lánynál. Akiknél nem, azok általában nem gondolják úgy, hogy elég szép lábakkal rendelkeznek. A combjukat vastagnak látják, emiatt térd fölött érő nadrágot fel se próbálnak.

A kérdés az, hogy mennyi túlsúly van rajtad. Ha csak úgy érzed, hogy van, de egyébként teljesen ideális az alakod, akkor hidd el, jól fog állni a short.

Megkérdeztünk egy huszonhárom éves lányt, Georginát, hogy az évek alatt hogy alakult ki a rövidnadrághoz való kapcsolata. Reméli, ez az üzenet minden tinilányhoz elér.

Georgina (23)
Tinédzser koromban állandóan kövérnek csúfoltak. Főleg általános iskolában. Mondjuk volt is rajtam vagy tizenöt kiló felesleg. Tényleg nem figyeltem oda az étkezésemre, állandóan nassoltam, nem sportoltam, nem csoda, hogy felszaladtak a kilók. Tizennégy évesen egy napsütötte iskolanap felvettem az új farmernadrágomat, ami a combom közepéig ért. Meg is kaptam az osztálytársaimtól, hogy egy bálna ne vegyen fel ilyen rövidet, majd egy hétig ez volt a téma. Akkor vettem fel utoljára a suliban. Nyaralásoknál felvettem, de ismerős emberek között nem. Szerencsére gimiben megnőttem és fogytam is, ezért úgy döntöttem, felveszek suliba egy miniszoknyát. Az ég világon senkit nem érdekelt. Egyik túlsúlyos lány az osztályomból csak rövidnadrágot hordott tavasztól őszig, neki sem szólt be senki. Egyetemen pedig főleg nem számított, ki hogy néz ki, ki milyen ruhát visel. Csak azok bántják a túlsúlyosokat, akik nem elég felnőttek ahhoz, hogy a saját problémájukat ne így vetítsék át másra. Ne foglalkozzatok velük, ha nektek a rövid tetszik, hordjátok azt!

Ha úgy érzed, nem áll jól a rövidnadrág, akkor válassz egy picit hosszabb fazonút. Ráérsz váltani akkor, ha kicsit formásítod, vagy elfogadod önmagad. A lényeg az, hogy olyat ruhákat viselj, amelyekben jól érzed magad.

Írta: Czár Fruzsina

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta