Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Milyen egy jó párkapcsolat? – Fruzsi és Máté

Milyen egy jó párkapcsolat? – Fruzsi és Máté

Fruzsi(23) és Máté(24) immár kilenc éve alkotnak egy boldog párt. Hogy mi a kapcsolatuk titka? Hogyan lehet ennyi ideig, ilyen fiatalon újat és újat mutatni a másiknak? Milyen programokkal lehet feldobni a napokat? Olvasd el a történetüket, és megtudod te is ezt!

Hogyan ismerkedtetek meg és hol?

A gimis gólyatáborban találkoztunk, Máté volt a csoportfelügyelő, én pedig a gólya 🙂 Máté az első percben szemet vetett rám, de én az elején kicsit kérettem magamat. Két hónapig udvarolt nekem, minden nap találkoztunk, iskola után és hétvégén is együtt voltunk, míg végül a találkozásunk napjához pontosan két hónapra elcsattant az első csók, onnantól számoljuk az éveket.

 

Mióta vagytok együtt?

Középiskolás korunk óta vagyunk együtt, idén lesz 9 éve.

IMG_20140624_103457

Mi a kapcsolatotok titka?

Legjobb barátok vagyunk, mindent elmondunk egymásnak, ugyanakkor őszintén megfogalmazzuk az építő kritikát is. Előfordul, hogy nem értünk egyet, de folyamatosan arra törekszünk, hogy minél inkább közeledjenek az álláspontjaink.

Míg napközben mindketten a munkánkban éljük ki magunkat, alig várjuk, hogy este elmesélhessük egymásnak a napi történéseket. Mostanában bort is bontunk, pedig én általában nem iszom alkoholt. 🙂

image (1)

Miért illetek össze?

Ez a kérdés számunkra nehezen megválaszolható. Sok a közös bennünk, mégis alapvetően különböző személyiségek vagyunk. Egyszerűen szeretünk a másikkal lenni.

Mit szerettek együtt csinálni?

Sokat főzünk, Máté a főszakács, én pedig a kukta. Érdekes menüket állítunk össze, Máté csak a húst szereti, én pedig csak azt nem. Azért nagyon jó kaják születnek, imádunk kísérletezni is. 🙂 Hajlamosak vagyunk rápörögni egy fajta kajára, pl. tavaly rengeteg burger lelőhelyet felfedeztünk, ahová többnyire a barátaink is csatlakoztak. Pár hete villás reggelizni voltunk, nagyon bejött, valószínűleg nem utoljára próbáltuk ki.

Vannak kedvenc sorozataink és moziba is sokat járunk. A rendszeres sportot is próbáljuk összeegyeztetni, ugyanabba a konditerembe járunk, edzés után közösen szaunázunk.

Próbálkoztunk a múzeumokkal, de az uncsi, oda nem járunk 🙂

Sok időt töltünk a családdal és a testvérekkel is, majdnem minden hétvégére jut egy-egy családi program, hol az egyikünk, hol a másikunk oldaláról.

received_10202689263027621

Ha voltak nehézségek, hogyan oldottátok meg?

Kilenc év nagyon hosszú idő, sok minden történt velünk az elmúlt években. Tulajdonképpen az egész tinédzserkorunkat együtt töltöttük és együtt éltük át a változásokat és a nagy pillanatokat. Sok különböző életszakaszon mentünk már keresztül együtt, a középiskolából az egyetemi éveket át a nagybetűs felnőtt életbe léptünk. Mondhatnánk azt is, hogy a mérföldkövek után mindig egy új szerelem, egy új kapcsolat kezdődött, csak éppen mindig ugyanazzal az emberrel.

Persze előfordult, hogy feszültség és nehézség terhelte a kapcsolatunkat, de tudtuk ezt kezelni, mert őszintén merünk beszélni az érzéseinkről és az aggályainkról.

image

Mit tanácsoltok másoknak, akiknek nincs kapcsolatuk?

Lépjetek ki a komfortzónából, mert a jó dolgok azon kívül történnek. Ne csak a megszokott körrel töltsetek időt, keressétek az új lehetőségeket. Egy új iskola, új hobbi űzése során sok új emberrel ismerkedhetsz meg, akik között megtalálhatod életed szerelmét vagy a hozzá vezető embereket.

 


instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share