Milyen pasikat kedvelnek valójában a lányok?

Rovat

Megosztás

Fiúk, őszintén, megkérdeztétek a csajokat valaha is, hogy igazából, mi az, amire ők vágynak? Vagy csak szüntelenül kopizzátok a sztárocskákat, és követitek azokat a viselkedési modelleket, amiket ők felállítanak? Nos, ha ti nem is, mi megkérdeztük a lányokat, mit gondolnak rólatok, és milyen lenne számukra az ideális „fiútípus”.

„Ne, haver, nehogy ráírj! Még azt hiszi, totál odavagy érte. Várasd meg egy kicsit, akkor majd azt gondolja, van más csaj is, akire időt kell szánnod, és amikor végül írsz neki, nagyon megtisztelve érzi majd magát! Higgy nekem, csak akkor kellesz neki, ha úgy teszel, mintha ő neked nem kellene!” – Jól gondoljuk, hogy nagyjából ez az általános stratégia? Szomorú, hogy valóban „úgy kell tenni, mintha”, ha szeretnénk elérni valamit az ellenkező nemnél. De vajon a csajoknak tényleg ez jön be?

tumblr_inline_nln6uw4aJL1t7822g

Kinga, 17

„Nem értem, miért hiszik azt, hogy ez a váratás dolog nekünk bejön… Ha az a cél, hogy felidegesítsen, és kiabáljak a telefonommal, hogy miért nem képes írni, akkor örülhetnek, mert ez nagyjából így szokott történni! 😀 Az más kérdés, hogy ezzel nem azt éri el, hogy megkedveljem, hanem azt, hogy úgy érzem, nem vagyok elég fontos neki – ezért ilyen esetekben el is szoktam engedni a történetet.”

Daniella, 18

Fú, nálam volt ilyen is, olyan is. Volt olyan fiú, aki tényleg kimutatta, mennyire tetszem neki, és folyamatosan sms-ekkel meg üzenetekkel bombázott, hogy tudassa, minden másodpercben én járok a fejében. Az elején még talán jól is esett, bár már akkor is furcsálltam, de pár nap után már borzasztóan irritálóvá vált. Tök betegnek éreztem, hogy ilyen szinten rámszállt. Persze, ott a másik véglet is: a totálisan „leszarós” taktikát űzők csoportja. Na, fiúk, találjatok ki valamit a kettő között! Köszi!”

herinsterest

De mi van a kettő között? Nem, nem az, hogy egyszer így, egyszer pedig úgy viselkedtek. Egyik nap rózsát visztek, másnap pedig eltűntök. Erre is láttunk már példát. A legjobb tanács, amit lányként tudunk adni, hogy mérjétek fel a terepet, vajon ti is szimpatikusak vagytok-e a lánynak, és ha úgy veszitek észre, hogy igen, akkor lehet elkezdeni közeledni. Nem rossz taktika, ha lassan teszitek mindezt, mert így nekünk is van időnk átgondolni a dolgokat, és ha éppen úgy ítéljük meg, akkor mi is lehetünk pár lépést irányotokban. De a legfontosabb, ha szeretnétek, hogy megkedveljünk, akkor maradjatok mindig ugyanolyan előzékenyek és kedvesek velünk, még a haverok előtt is…

Dóri, 17

„Nálam az volt a legkiábrándítóbb, mikor a srác egyszerűen nem bírta felvállalni, hogy kedvel. Kettesben tök jófej volt, sokat nevettünk, tök jól elvoltunk, viszont amikor a haverjai is a közelben voltak, olyan meghökkentően paraszt volt, hogy inkább kiadtam az útját.”

eonline

De hogy ne mondhassátok, hogy esélyetek sem volt megvédeni magatokat, megkérdeztünk két srácot is arról, hogy szerintük milyennek kéne lenniük ahhoz, hogy bejöjjenek a lánynak?

Kristóf, 18

Nálam mindig az éjszakai üzenetek jöttek be, azért odáig vannak. Persze, ez nem csak taktika, van, hogy tényleg komolyan is gondolom, amit írok neki! 😀 Jó, viccet félretéve, úgy veszem észre, az a jó, ha egy lovag vagyok, vagy ha megjegyzek egy-két apró részletet, és alkalomadtán jól meglepem vele, hogy emlékszem rá. Ugyanakkor kell egy kis távolság is, hogy hiányoljon.”

Dani, 16

„Áh, ki érti a csajokat? Egyszer ez kell nekik, másszor meg az. Én nem tudom követni, esküszöm! De arra tényleg ugranak, ha kicsit elhanyagolom őket, annál jobban akarják a figyelmem, minél kevesebbet kapnak belőle. Szerintem ez a kulcs hozzájuk, utána pedig a tenyeremen kell hordoznom őket, hogy elégedettek legyenek.”

Univerzális jótanácsunk, hogy ne taktikákat próbáljatok elsajátítani, hanem mindig az adott kiszemelthez igazítani a viselkedéseteket. Van, akinek a hangosabb, van, akinek a visszahúzódóbb fiúk jönnek be. Ismerd meg, puhatold ki, mit szeret, és lepd meg! Sokszor! Sokmindennel! 🙂 (És, itt nem tárgyi meglepetésekre gondolunk!)

Mi jön be a csajoknak?
Szerintetek mi jön be a csajoknak valójában?

Képek: pinterest.com, youtube.com, eonline.com, hercampus.org

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta