Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Minden, amit tudnod kell Demi Lovato túladagolásáról

Minden, amit tudnod kell Demi Lovato túladagolásáról

Több, mint egy hét telt el azóta, hogy a népszerű amerikai énekesnő Demi Lovato túladagolta magát. Ennyi idő elég arra, hogy a világ több lapja is ráugorjon a hírre, és hosszasan csámcsogjon rajta. Most beszállunk mi is, összeszedtük, hol tart a történet, és mit lehet tudni jelenleg Demi állapotáról.

Kicsit több mint egy hete kezdte robbanásszerűen ellepni az internetet Demi Lovato túladagolásának híre, melyet minden nagyobb magyar és külföldi lap megírt, egymásra hivatkozva. Hazánkban legtöbben a TMZ pletykalap cikkeit magyarosították, hiszen ez a főleg celebhírekkel foglalkozó portál írta  meg először hogy heroin-túladagolással került egy Los Angeles-i kórházba Demi Lovato – magyar idő szerint – kedd este.

Ezt követően kezdtek el a csapból is folyni az álhírek és találgatások, így olyan cikkek is napvilágot láttak, mint

„Igazából, nem is fogyasztott drogot” 

„Igazából nem is eszméletlenül találták”

„Igazából nem is történt ilyesmi”

Azóta persze sok dolog kiderült: Demi Lovatot magyar idő szerint július 24-én (kedden) este szállították kórházba, drogtúladagolás miatt. A barátai, majd a helyszínre érkező mentősök is Narcant adtak be neki, amely visszafordítja az opiátok hatását, így a heroinét is. Az, hogy a barátoknál is volt Narcan, már sokat elmond arról, hogyan szoktak bulizni, amikor összejön a csapat. 

Demi állapota súlyos volt, mikor beszállították a kórházba, családja azóta is vele van folyamatosan és kérik a sajót munkatársait, hogy hagyják most Demit felépülni.

Állítólag kiszivárgott annak a telefonhívásnak a felvétele, melyen Demi barátnője mentőket hív, ám megkéri őket, hogy sziréna nélkül menjenek Demi házához, hogy ne keltsenek nagy feltűnést. A mentősök természetesen nem engedtek a kérésnek, hiszen akkor hosszabb időbe telt volna, míg a helyszínre érnek.

Az énekesnő drogproblémái még kamaszkorában kezdődtek, 17 évesen kezdett kokainozni, 18 évesen már megjárta a rehabot. De nem csak ez az addikció van jelen életében, kezelték már étkezési zavarral és bipoláris depressziót is diagnosztizáltak nála.

Egy héttel az eset után új hírek jelentek meg, melyek arról számoltak be, hogy Demi Lovato állapota a várttal ellentétben rosszabbra fordult, állapota súlyosbodott. Több lap is azt írta, hogy magas láza van és erős hányingerrel küzd, ezért maradnia kell még a kórházban, ezt követően újra arról lehetett olvasni, hogy lassan hazaengedik. 

Egy dolog már biztos: miután felépült, a családja és barátai mindent megtesznek majd, hogy a 25 éves énekesnő elvonóra menjen. 

GB

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share