Támad az internetes szörny! Te is félsz?

Rovat

Megosztás

Momo névre keresztelt torz, ijesztő, már-már horrorisztikus női alak tartja rettegésben a fiatalokat. Egyesek szerint WhatsAppon jelent meg először az internet legújabb szörnye, mások szerint egy Facebook kihívás részeként kezdtek userek – számukra ismeretlen – fiatalokkal álnéven beszélni, de kering olyan hír is, miszerint egy jelenségről van szó.

Momo furcsa, félelmet keltő üzeneteket küld, és azt állítja, mindent tud rólad! Megpróbál rávenni mindenféle feladatra és fenyegetőzik, ha nem teljesíted őket, akkor bosszút áll, bántani fog vagy például éjfélkor megjelenik az ágyadnál. Hogy kicsoda Momo? Azt senki sem tudja. Az általa küldött üzenetekben saját magát halottként aposztrofálja. Szerinted is rémisztő?

Momo angolul, spanyolul, japánul rémisztgeti a gyerekeket, miközben a közösségi oldalakon egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mondhatjuk, hogy a Momo-jelenség terjed.

https://www.instagram.com/p/BJafZIwjD-r/?taken-by=j_s_rock

Momonak persze akad készítője is! Midori Hayashi képzőművész alkotásának tartják. Ugye nem gondoltad, hogy valóban létezik?

Mivel nem tudni, hogy valójában kicsoda, vagy kik állnak Momo alakja, s ezáltal a fenyegetőzések, támadások mögött, ezért legyél Te is elővigyázatos! Nem kell megijedned! Arra figyelj, hogy ne lépj kapcsolatba ismeretlen számmal! Ne is mentsd el!

Korábban összeszedtük a legrémisztőbb húsvéti nyuszikat! Itt olvashatsz róluk!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta