Minden a szexről szól?!

Rovat

Megosztás

Szexuális tartalommal bármit el lehet adni. Másképp megfogalmazva: bárkire bármit rá lehet sózni. De miért van ilyen erős jellege? Lépten-nyomon találkozni valamilyen szexuális utalással! A világ is annyi dolog e körül forog!

A szex meghatározó eleme az ember életének, a boldog párkapcsolatban pedig fontos, mert ezzel a testi vágyak összeérnek. De miért van az, hogy állandóan ezzel találkozunk, amint kilépünk az utcára?

A marketing előszeretettel alkalmazza a szexualitást. Már szinte minden plakát hasonló utalást tükröz. Legyen szó egy dezodorról, vagy egy ruháról. Olyan emberek szerepelnek rajtuk, akik szépek, de még fontosabb, hogy kívánatosak. Minél több ember tartja kívánatosnak a plakátokon szereplő embereket, annál jobban fognak szimpatizálni az általuk hirdetett termékkel vagy szolgáltatással.

Régebben egyenesen tabunak számított erről a témáról beszélni, ma pedig egyre gyakrabban futunk bele szexuális jellegű beszélgetésekbe. Tapasztalataim szerint a szex mindenre egyre nagyobb befolyást gyakorol, ami erősen érződik a társadalmi normákon is.

Alapvetően a szexualitással egyáltalán nincs baj, ha tudjuk a helyén kezelni, a nagyobb probléma inkább abból adódik, hogy saját meglátásom szerint olyan mintha ez is irányítaná a világot.

Minden a szexről szól?
Szerinted is túl nagy jelentősége van neki, mint kéne?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,204RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta