Mit akarnak valójában a csajok? A Középsulis fiúk megmondják!

Rovat

Megosztás

 „A csajoknak fogalmuk sincsen, mit is akarnak valójában!” – ismerős mondat, ugye? Egészen biztosan több ilyen és ehhez hasonló kijelentés hagyja el a szátokat valahányszor szóba kerülnek a lányok a haveri társaságban.

Így vannak ezzel a Középsulis fiúk is, akik noha sok mindenben különböznek egymástól, abban azért mind egyetértenek, hogy a nők bizony bonyolultak.

 

Megfejti valaha a férfi nem, hogy, mit is akarnak valójában a csajok? A Középsulis fiúk vállalkoztak a feladatra és most meg is mondják nektek, hogy mi kell a nőnek!

Tibi szerint a lányokat a külső fogja meg, de a belső tartja meg

Lehetsz sportos meg izmos és baromi jóképű is, de ezek a múlandó külső dolgok egy értelmes lányt csak ideig, óráig érdekelnek! Ha egy csajszi eljut odáig, hogy komoly kapcsolatot akar, akkor bizony befog nézni a színfalak mögé is és hidd el, előbb teszi le a voksát egy figyelmes, humoros, értelmes fiú mellett minthogy valamilyen sármos, de üresfejű szívtipróval mutatkozzon.

Bende szerint a csajokat a jó időzítés érdekli

Az időzítés lényege már alapból ott kezdődik, hogy te magad mikor állsz készen egy komoly kapcsolatra. Ugyanis ameddig tényleg csak kalandokat keresel, addig tökmindegy, a másik fél mire vágyik. Amint találsz egy olyan csajt, aki miatt azt érzed, érdemes megkomolyodnod, tudni fogod, mire is vágyik a lány valójában. Hidd el, a nők a szívük mélyén nem vágynak nagy dolgokra, egy romantikus pillanat vagy egy apró figyelmesség mindennel felér számukra.

Dominik szerint a nők szeretik, ha imádják őket

Szerintem a lányok lételeme, hogy csodálva legyenek! Főleg a férfiak által. Mert mondhatnak ők akármit, azért a szép smink meg a szexi ruci bizony nekünk, fiúknak is szól! Szóval, ha van egy barátnőd vagy tetszik egy lány, akit megakarsz hódítani, akkor a legfontosabb dolog, hogy bókolj neki és minél többször éreztesd vele, hogy számodra ő milyen különleges, mennyire egyedi és hogy nagyon büszke vagy arra a nőre, akivé ő vált.

Olivér szerint a lányoknak egyedül kell néha lenniük

A lányok tényleg furák. Ha velük vagy, több teret akarnak, ha nem keresed őket, megsértődnek, hogy elhanyagolod őket. Érdemes tehát megtalálni az arany középutat, amin igazából nem is olyan bonyolult végigmenni: amikor a szerelmeddel vagy, tényleg csak vele foglalkozz, legyen ő a középpontban, viszont engedd meg neki, hogy legyen egy saját élete is, barátokkal, hobbival, programokkal és fogadd el, hogy néha jól esik neki egyedül is lenni.

Ezt olvastátok már? 4 dolog, amit Juli szerint csak akkor mondanak a pasik, ha komolyan is gondolják!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,185RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta