Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Liam Payne: “Én vagyok Harry Styles Antikrisztus verziója!”

Liam Payne: “Én vagyok Harry Styles Antikrisztus verziója!”

A két énekes szöges ellentéte egymásnak, azt sem tudják, miről beszélgetnének, ha találkoznának.

A One Direction két egykori énekese, Liam Payne és Harry Styles mindketten sikeres szólókarriert építenek, és mostanában sokat is szerepelnek a bulvárlapokban, mivel közel egyszerre jelentették meg új lemezüket. A népszerű fiúbanda korábbi tagjait gyakran kérdezik a riporterek egymásról is, így történt legutóbb a The Face interjújában. Liam arról beszélt – már nem első alkalommal -, hogy mennyire más karakterek Harryvel, így azt sem tudja, mit mondanának egymásnak, ha találkoznának.

Annyira titokzatos, van egy csomó rejtély körülötte. Valamelyik nap épp láttam pár fotót róla és azt gondoltam, nem is tudom, mit mondanék neki azon kívül, hogy “Szia” és “Hogy vagy?”. Úgy értem, nézd meg azokat a dolgokat, amiket ő csinál, aztán azokat, amiket én. Pontosan a szöges ellentétei egymásnak. Én mintha az Antikrisztus verziója lennék annak, ami most Harry – mondta az énekes az interjúban.

Úgy látszik, az ellentétek nem szűnnek meg köztük, de Harry és Liam nem az egyetlen a One Direction tagok közül, akik nem beszélnek egymással. A többieket ugyan nem kifejezetten érdekli, hogy mi a helyzet Liam-mel, ő viszont gyakran hangoztatja, hogy mennyire másfelé vitt az útjuk egykori társaival. Az énekes ennek ellenére nem tartja kizártnak, hogy egy napon újra egy színpadon állnak majd, de most mindenki saját, szóló karrierjét egyengeti, ami szintén jól megy a srácoknak.

Liam Payne: "Én vagyok Harry Styles Antikrisztus verziója!"
Te örülnél, ha újra összeállna a One Direction?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share