Mit tennétek, ha találkoznátok az exetekkel? 2.

Rovat

Megosztás

Legutóbb a csajokat faggattuk arról, milyen élményeik vannak az exükkel való találkozásról. Most követezzék a srácok nézőpontja erről a kellemetlen vagy inkább humoros, de minden bizonnyal elég meghatározó pillanatról.

Csaba (19)

Összejöttem egy lánnyal, aki néhány heti együtt járás után megemlítette, hogy szervezhetnénk valami közös programot a bátyjával és annak a barátnőjével. Ki is találtuk, hogy elmegyünk bowlingozni. Mikor odaértünk, barátnőm elment vécére, én meg beálltam addig a sorba, kikérni a  dolgokat. Akkor vettem csak észre az exemet meg az új pasiját. Kiderült, hogy ők a barátnőm bátyja és annak a párja. Hamar tisztáztuk a szitut és egész jól éreztük magunkat. Szerencsére nem sokáig tartott egyikünk párkapcsolata sem.

Gergő (17)

Egy szórakozóhelyen futottam össze a volt barátnőmmel meg az új pasijával. Odamentem köszönni, bemutatkoztam és kedvesen megkérdeztem, hogy ő e az a fiú, akivel megcsaltál vagy ez már egy újabb áldozat? Az exem elkezdett káromkodni, a pasija lefagyott, én meg sok boldogságot kívánva nekik röhögve leléptem.

Gábor (18)

Egy helyen dolgoztunk diákmunkában a lánnyal. Mikor szakítottunk, úgy tettünk, mintha semmi sem történt volna, ugyanúgy tovább dumáltunk és haverkodtunk. Elég fura és nagyon fájó érzés volt. Szerencsére a nyár végén mindketten ott hagytuk azt a melóhelyet és soha többé nem beszéltünk.

Zoli (18)

A bátyám menyasszonyának a hugával jártam. Mikor szétmentünk, sok ideig nem dumáltunk. Legközelebb csak a bátyámék esküvőjén találkoztunk, ahol mindketten tanúként voltunk jelen. A legcikibb az egészben az volt, hogy karon fogva kellett bevonulnunk az anyakönyvvezetőhöz, a fotókon is egymás mellé tettek minket, a vacsora asztalnál is együtt ültünk és többen meg is jegyezték, milyen szép pár lennénk.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta