Mitől férfi a férfi? A KS srácok válaszolnak

Rovat

Megosztás

Mitől férfi a férfi? Attól férfi a férfi, ha erős? Attól férfias egy fiú, ha van erőnléte? Más már nem is számít?

Ez az örök kérdés foglalkoztatja a Középsulisokat is! Lássuk, ők mit gondolnak, mi kell a férfiassághoz!

BENDE

A macsó szerint a férfiasság nem csak abban rejlik, hogy valaki mennyire erős! Hiszen mostani világunk közel sem hasonlít a középkorra! Az életben, ahogyan egy kapcsolatban is, helyt kell állni minden kihívással szemben, legyen az szellemi vagy fizikális.

KRISZTOSZ BÁ’

Az erőnlét a kulcsa mindennek! Ahogyan egy tesitanárhoz illik is, abban hisz, hogy fontos az erőnlét, az erő, abban rejlik a férfiasság. Talán ezért is lehet az, hogy míg Krisztosz bá’ hajlamos a lányokkal szemben elnéző lenni, a fiúkat sosem kímélte, és nem is fogja!

ERIK

A viking szerint a férfias erő belülről fakad! Nem elég valakinek erősnek lenni, netán annak tűnni, hanem lélekben is oda kell magát tennie, ahogy a mondás is tartja: épp test, épp lélek. Ha megvan az egyensúly, akkor ez látszódni is fog!

Vigyázat! SPOILER VESZÉLY!

A Középsuli következő részében a fiúk erőpróbát tartanak, ami inkább tűnhet majd erőfitogtatásnak! Három különböző ‘sportágban’ mérik össze a tudásukat, ki több, ki kevesebb sikerrel, sőt egyikőjük még meg is sérül!

Mit szólnak mindehhez a lányok? Ki fog megsérülni és ki fog a végén nyerni? Minden kiderül! Láttátok már a Középsuli 159. részének előzetesét?

Vasárnap 17 órakor jön az új rész!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta