Mitől formás Polla feneke? – Így edzenek influencereink a bikiniszezonra!

Rovat

Megosztás

Itt a tavasz, – ha még az időjáráson nem is látszik – ami automatikusan magában foglalja kedvenc influencereink edzős képeit az Instán!

Mitől feszes Polla feneke? Miért lélekemelő Emcy beauty szerint a jóga? Hogyan hozta bomba formába magát Kiss Alexa a bulémia után? Mindenre választ kapsz!

Polla abszolút az edzőtermes izomépítés híve!

Nem is csoda, hiszen már évek óta a Gym Beam arcaként tündököl minden social media platformon. Elmondása szerint a sport nem minden, nagyon fontos az egészséges étkezés és a kiegészítők is, mint például a megfelelő fehérjebevitel. YouTube-csatornáján éppen ezért igyekszik érdekes edzéssel kapcsolatos információkat megosztani követőivel, mint például, hogyan lehet feszes feneked a karantén ideje alatt is otthoni edzéssel?

Emcy beauty kedvenc mozgásformája a jóga!

Nem meglepő, abszolút illik szerény, visszafogott, pozitív személyiségéhez. Számára az elfogadás és a szeretet a kulcsa önmagunk fejlesztésének, amit a jóga képes megadni. Szokták mondani, hogy,,ép testben ép lélek”. Azt hiszem, Emcy-nek is hasonló gondolatai vannak, hiszen például az első jógás Insta-képe alatt idézve: ,,Nemcsak a cél számít, hanem az oda vezető út is!”

Kiss Alexa élete nagyrészt edzésről szól!

Párjával, Johnny-val mindketten a MyProtein arcai! Nemrég derült ki a követők számára, hogy Alexa súlyos testképzavarban szenvedett, amiről több YouTube tartalom is készült, például a múlt hónapban kitett: Az én történetem című videó. Gyógyulását saját személyi edzőjén, és a konditermi edzésen túl a HIIT edzés hozta el számára. Maximális erő, csupán 10-15 perc és úgy érzed magad, mint aki 2 órája edz a teremben!

Képek forrása: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta