Szexi csajok az új Halott Pénz klipben!

Rovat

Megosztás

Sokunk kedvenc zenekara hétről hétre hozza nyilvánosságra új dalait! Ezúttal csinos, miniszoknyás lányok láthatók a legújabb Halott Pénz klipben!

Ahogyan az előző Halott Pénz cikkben említettük, 2021 meghozta az új erőt a banda számára, ugyanis 5 év után érkezik idén az új Halott Pénz album!

Az elmúlt években számos listás helyezéssel, zenei díjjal és telt házas koncerttel bizonyították, méltóak az ország legjobb együttese címre, melyet el is nyertek a srácok még 2018-ban. Számos együttműködés, DORKO-s ruhakollekció, toplistás dalok, melyek mind megmutatták, igenis a csúcson a helyük!

A nagylemez nagyon egyszerű címet kapott, mely pont tisztasága miatt nagyszerű:„Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit. Hiszen mióta vágyunk már arra, hogy önfeledten majszoljuk a McFlurry-t a mekiben! Mi mást tudnának adni az embereknek a srácok, mint a remény, a jó kedv és az öröm hangulata. Fájdító érzelmek után, igazi nyárváró dallal érkeztek a srácok, hallgassátok: Nincsen véletlen ebben az életben!

A klipet az elmúlt időszak nehézségei ihlették, hiszen mint tudjuk, nem mostanában volt bármilyen koncert, buli vagy fesztivál megtartva. A Halott Pénz mégis gondoskodott a party hangulatról alig várva, hogy igazi közönség előtt léphessenek fel újra! Csajok, pasik, pia, kitörő hangulat, együtt töltött órák és a szabadság érzése szinte kézzelfogható a klipben!

A történet két helyszínen is fut, láthatjuk, hogy mind képileg, mind a helyeket tekintve a szabadság érzését adják át a tetőtéri felvételek, a színesen égő LED lámpák és a backstage pillanatok! A cím és a dalszöveg önmagáért beszél! Úgy tűnik, az alapvető emberi értékek fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, csak egy sort idézve a dalból: „Nem tudom hogy kell szeretni, megtaníthatnád”.

A következő dal április 22-én érkezik Az Isten tudja címmel. Hogy mi lesz a téma? ki tudja, egy bizonyos, a lemez mindenképpen lineáris szálon fut, kezdve a melankolikus, együttérző és elfogadó Gazdag vagy szegény című daltól, a bulis hangulatú Halott Pénz slágerig. Olyan ez, mintha papírra vetették volna sorról sorra egy év történését, melyről még mindig nem tudjuk, meddig tart, de már kicsit utalás is a következő klipre.

Látható, a közönség imádja az új lemez dalait, mindenki alig várja a friss klipeket! Egyenlőre a Szívedből minden kell című dal viszi a prímet, de hátra van még 4 premier!

Főkép: Facebook

Képek: Középsuli archívum

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta