Napjaink legkülönösebb intim bevatkozásai

Rovat

Megosztás

A női szépség a leggyűlöletesebb dolog a világon, évente százmilliók szenvednek tőle, százezrek halnak bele, százmilliárdokat költenek rá. A szépség előítélet, kényszerzubbony, üzlet. A szépség a nők rabszolgasága, lealázása, elnyomatása. A szépséget a férfiak találták ki  – tudhatjuk meg Szendi Gábortól.

Napjainkban egyre kedveltebb beavatkozás az intim beavatkozás. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés már természetesnek tűnik, de Jennifer Lopeztől, Kim Kardashiantól és Niki Minajtól megtanultuk, hogy a fenékfeltöltés is tud szexi lenni. Ha már minden rendben a látszó részekkel, jöhetnek a ruha alattiak is. Igen, igen. Egyre elterjedtebb az intim beavatkozás.

De lássuk csak, milyen módszerekkel avatkoznak be?

Intim fiatalítás

A hüvelyrevitalizálás a már az arc fiatalításánál jól bevált lézeres technológiával, de a hüvely anatómiai elhelyezkedéséhez és hámfelületének regenerálására alkalmassá tett egyedi CO2 lézerberendezéssel, a Femilézerrel történik.

Az Intimlift során a Femilézer optikai szerkezete a lézersugarat apró pontokra bontja szét, melyeket a hüvely belső falára összpontosít. A lézerimpulzusok kevesebb, mint egytized másodpercig tartanak. Az érintkezési pontban a lézersugár apró szövetrészt távolít el. Egy-egy lyuk átmérője körülbelül az emberi hajszál átmérőjének felel meg.

G pont-töltés

A G-pont a hüvely has felöli oldalán, 2-5 cm-re elhelyezkedő, nyugalmi állapotban borsó méretű, izgalmi állapotban nagyobbra duzzadó mirigy. Felülete szivacsszerű, tapintása érdes. Bár a G-pont megtalálása nem a legkönnyebb feladat, de azért nem lehetetlen, a kulcsszó a türelem.

Hogyan történik a G-pont feltöltése?

David Matlock, egy kaliforniai kozmetikai nőgyógyász fejlesztette ki ezt a rendkívüli módszert a szexuális élet izgalmasabbá tételére. A G-pont feltöltés helyi érzéstelenítéssel együtt nem tesz ki többet fél óránál, melynek során a G-pont zónája mögé hyaluronsav gélt injektálunk, így a G-pont könnyebben kitapinthatóbbá és érzékenyebbé válik. Tehát szeretkezés közben az élvezeti faktor és az orgazmus bekövetkeztének az esélye is megnő. Egy kísérleti tanulmány szerint, G-pont feltöltést követően, a nők 87%-a tapasztalt nagyobb mértékű szexuális kielégülést. Viszont azt is meg kell jegyeznünk, hogy 100%-os hatás sajnos nem garantált, hiszen egyéni adottságok függvénye a feltöltés hatékonysága.

Szeméremdomb szépítés

Ez az új őrület fiatalossá, esztétikussá, ráncmentessé teszi a szóban forgó területet.

– A lézeres beavatkozás szövetregeneráló hatása révén bársonyos tapintatúvá teszi a szeméremdomb és a szeméremajkak bőrét. A kollagén-termelés fokozásával tónusosabbá válnak a szövetek, a felső bőrrétegekre gyakorolt hatás révén pedig visszaadja az intim területek üde rózsaszín színét.Az intim területek fiatalítására carboxyterápiát is alkalmazhatunk, amely fokozza a kollagén-termelést és beindítja a sejtmegújítási folyamatokat, ezzel elérve, hogy a külső szeméremtest, a nagyajkak és a kisajkak visszanyerjék fiatalos formájukat, feszességüket és teltségüket. A pozitív változás pedig már az 1-2 kezelés után észlelhető.

 

Forrás: http://olivamed.eu/, alfa-med.hu, bien.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta