Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Nézd meg Selena Gomez bikini kollekcióját!

Nézd meg Selena Gomez bikini kollekcióját!

A fürdőruhákat úgy tervezték, hogy azok segítsenek elfedni a műtéti hegeket – amit az énekesnő saját veseműtétje inspirált.

Selena Gomez hosszú szünet után tért vissza a közösségi médiába és a színpadra. Veseátültetése után szüksége volt a pihenésre, fizikailag és mentálisan is. Most azonban teljes gőzzel vetette bele magát az életbe, és bebizonyította, hogy nem csak a zenében, hanem a divat terén is tehetséges.

Barátnőjével közösen dobtak piacra egy fürdőruhakollekciót, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen elfedjék a műtéti hegeket. A magas szabású derék és az öv is része a trükkös megoldásoknak, melyek által a bikiniket bátran viselhetnek azok is, akik hegeik miatt eddig kényelmetlenül érezték magukat a strandon.

“Nagyon élveztem a tervezést. Szórakoztató volt. Az egyik, amit én terveztem, az a magas derekú darab az övvel. Volt egy veseátültetésem és azokat a fürdőruhákat szeretem, amelyek ezt elfedik és kényelmesen érezhetem bennük magamat” – mondta az énekesnő az Instagramra készült promo videójában.

Nektek melyik a kedvencetek a kollekcióból?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share