No Pants Day!- Le a nadrággal!!!

Rovat

Megosztás

Igen jól olvastad ilyen is van: Nadrág Nélküli Nap! Talán nem olyan fennkölt, mint a költészet napja vagy nem olyan hasznos, mint a Föld napja, de annál viccesebb.

A Nadrág Nélküli Nap vagy No Pants Subway Ride, 2002 óta borzolja a mit sem sejtő metrózók idegeit, melynek ötlete az Improve Everywhere nevű csoport hét tagjának fejéből pattant ki, New Yorkban. A képlet egyszerű: adott egy csendes januári vasárnap, egy szolidan zsúfolt metrójárat és egy csapat vállalkozószellemű, bátor idegen.

Az egész akció olyan, mint egy flash mob. A résztvevők találkoznak egy előre megbeszélt állomáson, természetesen úgy tesznek, mintha nem ismernék egymást, majd egyszerre leveszik a nadrágjukat és úgy utaznak a metrón nadrág nélkül, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Ahogyan az az őrült, de ártalmatlan ötletekkel lenni szokott, a No Panst Day is futótűzként terjedt szét  és mára meghódította a világot. Több, mint hatvan ország hétköznapi lázadói dobják le a textilt a szemérmetlen metrózás kedvéért.

Ha Te is unod a szürke, mosolytalan téli hétköznapokat, fedezd fel a polgárpukkasztó éned és vegyél részt a legközelebbi Nadrág Nélküli Napon…ha mered! Arra a kérdésre pedig, hogy miért nincs rajtad nadrág, csak lazán válaszold ezt: “Elfelejtettem felvenni!”

Már csak az a kérdés miért pont az év leghidegebb hónapját választották a vetkőzésre…?

https://www.youtube.com/watch?v=2KSx0Itj_Pk

 

No Pants Day!
Te bevállalnád?

 

Még több vetkőzés itt.

 

kép: nydailynews.com,

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta