Nőcsábász szuperhősök és pasifaló szuperhősnők

Rovat

Megosztás

Szinte az összes szuperhősnek van barátnője, és bizony közülük nem minden lány tudós, vagy újságíró, és nem is mindegyikük hal meg valamilyen félresikerült, világot mentő akció következtében. Most megmutatjuk milyen barátnőik voltak a közkedvelt szuperhősöknek, és, hogy néhányan nem álltak meg egy köpenyes jótevőnél.

Superman első szerelme Lana Lang, akit a Smallville-ben is láthatunk a fiatal Clark Kent mellett, de Lana később hozzámegy Lex Luthorhoz. Superman persze nem marad egyedül, a metropolisi Daily Planet egyik újságírója, Lois Lane lesz élete szerelme, akit el is vesz feleségül, és később belőle lesz Superwoman. Lois mellett azonban egy időre Csodanő is bekerül a képbe, és a hálószobába.

Supergirl-TV-Show-Origin-Story-Changes

Pókember a másik népszerű hős a lányok körében, és ahhoz képest, hogy nem mindenki tudja, hogy ő Pókember, elég szépen teljesít csajozás terén.

spidey15

Miután Peter szakított Betty Branttel, Gwen Stacy lett az első igaz szerelme, akit sajnos Zöld Manó ( The Green Goblin) megölt. Mary Jane, Gwen legjobb barátnője, aki nagyon szomorú a lány halála miatt, együtt gyászolnak Peterrel, ami közelebb hozza őket egymáshoz, később pedig összeházasodnak. A történetben több Gwen-klón is szerepel, és rengeteg alternatív verziója is van Pókember életének, azonban ő, és Gwen, egyikben sem élnek boldog életet együtt. Azonban van még egy lány Peter életében, Black Cat, aki egykor tolvajként tevékenykedett, majd összemelegedett ellenségével, Pókemberrel. Ejnye Peter! Nem sok ez egy kicsit?!

Vasember és Virginia “Pepper” Potts. Úgy tűnik örökre együtt maradnak, de Pepper végül Tony Stark sofőrjével, Happy Hogannel köt házasságot. és gyerekeket fogadnak örökbe. Bár később újra fellobban a szikra Pepper és Tony között, végül Tony korábbi szeretője Ayisha miatt vége szakad a románcnak. 🙁

Az X-menek Küklopsza, Scott Summers is elfogyasztott bár barátnőt, köztük volt Jane Grey, de Emma Frost is.

Dick Grayson, az eredeti Robin, aki Batman segédje volt, Csillagfénnyel állt szoros kapcsolatban, majd Barbara Gordont is meghódította, akiből Batgirl lett.

nightwing_and_starfire_scan_by_the_lone_carbineer-d2pkuwt

Batman a Macskanővel, és Wonder Womannel ápolt rövidebb ideig szoros kapcsolatot (utóbbi egyébként egy ideig Superman kedvese volt), de a szívtipró az íjászból ismert Fekete Kanáritól is lopott pár csókot, amellett, hogy Bruce Wayne-ként rengeteg barátnője volt.

902631-bbbc

 

Arra nem igazán van ötletünk, hogy a sok bűnöző mellett, hogyan volt idejük ennyi romantikára, de úgy tűnik elég jól megoldották a dolgokat, és néha a párcsere sem zavarta a kosztümös hősöket. Vajon mindenki tudta a másikról, hogy ki is ő valójában?

Fotók: wikia, telegraphindia.com, deviantart.com, screenrant.com, hiconsumption.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta