Ezt nézed:  / Suli / Nyári bakancslista

Nyári bakancslista

Sokan szeretnek kihívásokat maguk elé állítani. Így született meg ez a cikk is. Néhány ötletet adunk a nyárra, hogy nehogy unatkozzatok. Íme, egy bakancslista, amit teljesíteni lehet a nyáron!

 

 

Elmenni 5 fürdőbe

A strand jó mókának tűnik. Látogassatok meg a nyári szünet alatt 5 különböző fürdőt és mindenhol töltsetek el egy napot! Ne csak strandoljatok, hanem ússzatok is közbe, ezzel kicsit felfrissítve magatokat.

Fennmaradni 24 órán keresztül

Valakinek ez nagyon könnyen megy, hiszen 24 óra nem tűnik soknak. Próbáljátok ki, hogy nektek sikerül-e! Ha egy napon keresztül fent vagytok, utána ne felejtsétek el jól kipihenni magatokat!

3 különböző barátnál aludni

Ez kölcsönösen is megoldható, tehát ha együtt csináljátok a kihívást, az oda-vissza is ér. 3 éjszakát kell eltölteni 3 különböző barátnál. Amolyan pizsama party. Akár teljesíthető a 24 órás kihívással is.

10 km-es sétatúra

Kapjatok fel egy kényelmes cipőt és vágjatok neki egy 10 km-es útnak. Vigyetek magatokkal elegendő vizet és ennivalót is. Ha lehet, akkor vigyetek magatokkal valakit, akivel nekivágtok a túrának.

Egy hét alatt megnézni egy sorozatot

Egyeseknek ez semmiség, ugyanis nyáron pár nap alatt képesek végezni egy sorozattal. Itt most olyan sorozatok számítanak, amik legalább 5 évadosak és évadonként 20 részt tartalmaznak. A 20 perces sorozatok is beletartoznak!

Segíteni egy rászorulón

Keressetek valakit, aki segítségre szorul és vegyetek neki élelmet és innivalót. Ha lehet tartós élelmiszer legyen. Semmiféleképpen ne pénzzel akarjatok segíteni. A legjobb, ha megkérdezitek tőle, hogy mit szeretne. Ne költsetek el nagy összeget, maximum ezer forint legyen. A kihívás akkor is ér, ha egy segélyszervezethez mentek be és adományt visztek neki.

Átrendezni a szobádat

Elsőnek rakj rendet, majd adj egy új külsőt a szobádnak. Itt nem festésről van szó, egyszerűen csak pakolj át dolgokat. Próbálj meg a praktikusságra és a helytakarékosságra törekedni!

Nyári bakancslista
Mennyi ideig voltál fent eddig legtovább?