Ezt nézed:  / Hírek / Nyereményjáték – Nézd meg Az egészség ellenszere(16) című filmet a Középsulival!

Nyereményjáték – Nézd meg Az egészség ellenszere(16) című filmet a Középsulival!

Ha imádod a filmeket, biztos felcsigáz a lehetőség, hogy ingyen menj moziba! Sőt! Nemcsak hogy moziba jöhetsz ingyen, mindenki más előtt nézheted meg Az egészség ellenszere című filmet, hiszen a premier előtt vetítésre invitálunk meg titeket, úgyhogy mindenki más előtt tudhatjátok meg, mit alkotott most a kör rendezője, Gore Verbinski! 

De lássuk, miről is szó, a film!

A film főhőse egy nagy cég fiatal alkalmazottja (Dane DeHaan), akit a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldenek, hogy hazakísérje őt… A szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak, mint betegnek tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.

A film rendezőjét, Gore Verbinskit az elképesztő sikerű A kör indította el a pályáján, majd A Karib-tenger kalózai trilógia tette világhírűvé. A rendező most visszatér a gyökerekhez: A szabadság útjai írójának segítségével vérfagyasztó természetfeletti thrillert készített.

 

A mozi időpontja 2017. február 15. 19 óra

Helyszín: Cinema city Westend

Hogyan nyerhetsz? Tageld be ennek a cikknek a Facebook posztja alatt, kivel szeretnél jönni. A cikkhez tartozó játék alatt 2 páros jegyet sorsolunk ki! 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share