Nyilvános helyen szexelni – Ciki vagy menő?

Rovat

Megosztás

Újabb kényes témával érkeztünk, mely nem más, mint a nyilvános helyen való szexelés. Illik ilyet csinálni? Szexi vagy inkább a ciki kategóriába lehet sorolni? Megoszlanak a vélemények. Lássuk! Ciki vagy menő?

Arról már olvashattál, miért jobb reggel szexelni, most pedig egy megosztóbb témát hoztunk. Bár sokan undorítónak és megbotránkoztatónak találják, mégis rengeteg embert izgat és szexinek tartják a szabadban való együttlétet. Itt is ketté lehet osztani a „csapatot”. Valakik csak álmodoznak róla, valakik pedig meg is valósítják álmaikat. És bár a légyottok sok örömet ígérnek, az sem mellékes, mekkora büntetés jár, ha lebuktok.

Forrás: Pixabay

Büntetendő?

Természetesen ezt is lehet úgymond „diszkrétebb” módon megoldani és lehet mások szeme láttára egymásnak esni. Ez utóbbit senkinek sem ajánljuk, kivéve ha nem az a cél, hogy szabálysértést kövessetek el, hiszen a közterületen folytatott nemi aktus büntethető. Ha két ember őrülten vágyik a másikra, és egy parkban esnek egymásnak, akkor megsértik a közerkölcsöt. Ha rendőr kapja rajta őket, ő a helyszínen is kiszabhatja a bírságot, vagy fel is jelentheti a nyilvánosan szeretkezőket.

Forrás: Pixabay

LÉTEZIK A LEGÁLIS NYILVÁNOS SZEXELÉS?

Ha mindenképpen legálisan ki szeretnétek próbálni a szabadban való szexelést, rossz hírünk van: Amszterdamig kell elutaznotok hozzá. Ott viszont a Vondelparkban esténkénk nem tiltott a légyott, bár fontos, hogy ne a játszóterek mellett essetek egymásnak! A többi európai ország már nem ennyire elnéző, a szabadtéri szex mindenhol közszeméremsértésnek számít, és ahogyan itthon, úgy a pénzbüntetés mellett elzárás is járhat érte külföldön is.

Végül pedig jöjjön a vélemény az általunk megkérdezettektől!

Kata, 32

Szerintem ez kifejezetten a tinédzser korú fiatalok társaságában menő és ők tartják ezt izgatónak, hiszen bármelyik pillanatban lebukhatnak és ez még jobban izgalmassá teszi az együttlétet! A korombeli vagy nálam idősebb emberek szerintem már kinőttek ebből és nem is vágynak hasonlóra!

 

Bori, 19

Mi a párommal szeretünk „kísérletezni” és kipróbálni szinte mindent. Ezek közé tartozik a nyilvános helyen való szexelés és ezzel kapcsolatban van egy bakancslistánk is. Szerintem nincs ebben semmi gáz. Mindenkinek más jön be. Nekünk ez.

 

Tamás, 25

Engem egyszerűen felháborít! Mindig arra gondolok, mi történne, ha a gyerekem véletlenül „belefutna” egy ilyen kis kalandba? Szerintem mindenki tartsa meg magának azt, amit meg is kell!

 

Linda, 19

Én úgy gondolom lehet ezt „normálisan” is csinálni és nem mindenképpen kell mások tudtára adni, hogy „én már csináltam”! Egy este, az erdőben, ahol senki sem lát vagy egy kocsi hátsó ülésén is meg lehet ejteni egy ilyen kis kalandot, anélkül, hogy bárki meglátna. Persze, ízlések és pofonok…

ÉS MOST SZAVAZZ!

Nyilvános helyen szexelni - Ciki vagy menő?
Szerinted ciki vagy menő nyilvános helyen szexelni?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta