Öltözz fel rendesen, ha buliba mész, mert nem fogsz buliba menni

Rovat

Megosztás

Nem sokat járok flancos bulizós helyekre, de nemrégen éppen egy ilyet választottunk ki a szerkesztőségi társaimmal. Nos, ez egy hatalmas hiba volt egy interjú után. A forró nyári napon természetesen egy egyszerű pólót és rövidnadrágot viseltem, mert hát miért ne? Olyan meleg volt aznap, hogy még az aszfalt is folyt.

De ezúttal sem jött össze a flancos hely. A Jászai Mari téren lévő ismert bulizóhelyet választottuk ki, amely annyira ismert, hogy több főhadiszállása is van a város különböző helyein hasonló névvel. A bejáratnál a biztonsági őrnél már vége szakadt a partynak, ugyanis miután kiderült, hogy mi valóban ennek a szórakozóhelynek az épületébe akarunk belépni, megállított minket, miszerint:

“Előbb az úriember öltözzön fel rendesen!”

 

Ha most nem tizenéveseknek szóló magazin lennénk, olyan csúnyát szólnék, hogy azt nem tennék zsebre a tulajok sem. Nos, utánanéztem ennek a dresscode dolognak, mi is ez, miért szükséges még azt is megszabniuk az embereknek, hogy mit viseljenek a hűsítő negyvenhárom fokban este nyolckor.

Egyéb oldalon meg is találtam, hogy milyen fajta “ruhakódok” vannak:

Ha átkattintottál, láthatod, hogy kilenc különböző viseletet különböztet meg az oldal, vagy igazából nem tudom magam sem, ki találta ezt ki, és ki az, aki megkülönbözteti ezeket, valószínűsíthető, hogy divatguruk voltak azok, akiket szidni kell itt, amiért nem tudtam bulizni a barátaimmal egy jót.

Legalább most már ezt is tudjuk: a cél, hogy fulladjál meg a farmeredben a negyven fokban, majd ha meg kórházba kell vinni a hőségtől való ájulás miatt, ők kiadnak egy sajtóközleményt, hogy semmi nem történt, miközben te a kórházi kosztot fogyasztod. Ez a magyar vendéglátás?

Tanulság: Öltözz fel rendesen, ha buliba mész, mert nem fogsz buliba menni

 

Borítókép: www.tanzschule-gutmann.de

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta