Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / OMG! Kulisszatitkok a Középsuli érettségiről!

OMG! Kulisszatitkok a Középsuli érettségiről!

Amellett, hogy ez az érettségis epizódja volt a Középsulinak, és a forgatást mindenki nagyon évezte, fokozottan kellett ügyelnünk a biztonságra! Voltak nálunk híres vendégszereplők is!

Igazán különleges és izgalmas rész lett a Középsuli érettségi! Ennek okán, most hoztunk nektek néhány kulisszatitkot a 130. rész forgatásáról!

Amikor Győrfi Pál betért hozzánk, rögtön ellátott néhány hasznos tanáccsal minket! Lényegében ugyanezeket hallhatjátok tőle a részben is.

Enikő, az igazgatónő olyan ellenállhatatlanul nézett ki a forgatáson, hogy Sátán Tamás már-már majdnem rámászott. Ők régóta ismerik már egymást, nagyon gördülékenyen játszottak együtt, bár az elején még Détár Enikő is megdöbbent azon, hogy Szokol Péter mennyire természetesen alakítja a “szívtiprót”!

Olivér kezét Dominik kötötte be, de olyan szinten, hogy amikor Olivér először akarta levenni a fáslit a jelenetben, konkrétan nem sikerült neki! Ezért többször is újra kellett kötözni, míg végül, a “csodás gyógyulás” következtében, megszabadulhatott tőle.

Mindenkinek nagyon fura volt, hogy meg kellett tartania a kellő és tisztességes távolságot egymástól, plusz ugye maszkban kellett lennie az összes szereplőnek, de a csapat ezt is áthidalta.

A bomba, ami olyan valóságosnak nézett ki, valójában csak egy gyertya, egy légfrissítő és egy kábel fantasztikus kombója! Ettől még durranhatott nagyot!

A Középsuli érettségi részét nem szabad kihagyni!!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share