Ezt nézed:  / Hírek / Környezetvédelem / Ötletes kutyaházak!

Ötletes kutyaházak!

Néhány állatbarát egészen elképesztő dolgokra képes a kutyájáért. Akár luxus körümények között is képesek őket tartani. Egy kis kreativitással viszont egyedi házat tudunk építeni a kedvencünknek!

Egy kutyaház nem olcsó mulatság. 20 ezer forintot is elkérnek a boltban egy kisebbért. Egy nagyobbnak az ára viszont ennél sokkal több, egy normál, vagy nagy testű számára 40 ezerbe is belekerülhet egy ház. Valamelyikhez pedig külön szigetelés is tartozik, ami nagyban emeli az értékét.

Ha egy kicsit kreatívak vagyunk, akkor mi magunk is el tudjuk készíteni. Legtöbbször elég néhány raklap is, ami csupán pár ezer forintos költséggel jár. Nem csak olcsóak, de nagyon egyediek is. Úgy alakíthatjuk ki, ahogy mi szeretnénk. Tény, hogy időigényes folyamat, de mindenképpen megéri, hiszen nem sokan vannak, akik saját kezűleg készítenek szállást a kedvencüknek.

Egy kis kitartással és idő ráfordítással megvalósítható. Igény szerint kibélelhető, vagy akár fűtést is lehet beépíteni. Egy egyszerű elektromos fűtőszál megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani és nem is feltétlen fogyaszt sokat.

Ötletes kutyaházak!
Te készítenél saját kutyaházat?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share