Varázsolj telet! Randitipp a hétvégére!

Rovat

Megosztás

Épp most kezdtetek randizni, vagy jártok már egy ideje? Nem tudjátok mit csináljatok a hétvégén, de bármilyen bolondozásban, kreatív kalandban benne lennétek? Akkor irány a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a Kálvin tér közvetlen közelében, ahol november 24-én, szombaton a saját kezetekkel varázsolhattok telet!

Ugye egyet értünk benne, hogy manapság egyre divatosabb az önkénteskedés? Legyen szó arról, hogy egy jó ügy mellé állsz, vagy a környezettudatos életről, az etikus divatról, esetleg úgy általában a slow lifestyleról. És talán abban is egyezik a véleményünk, hogy varázsolni menő és izgalmas dolog! Sajnos #harrypotteresen még nem megy, de azért akad rá mód, hogy varázslónak érezhessük magunkat! Erre kínál nagyszerű alkalmat a Sárkányos Gyerekkönyvtár hétvégi programja is, ahol részt vehetünk a kicsik részlegének feldíszítésében! A könyvtár munkatársai arra hívnak – légy bármely korosztály tagja -, hogy segíts hópelyheket készíteni, amikkel majd a részleget dekorálják.

program 11:00-kor kezdődik a Sárkányos Gyerekkönyvtárban, és az idősebb korosztályt is szeretettel várják!

 

Mi ez, ha nem a varázslás és az önkéntesség legtökéletesebb kombinációja? Eszközöket biztosítanak számunkra, nekünk pedig csak a lelkesedésünket kell vinnünk! Készíts Te is hópelyheket, és tedd varázslatossá a gyerekkönyvtárt az oda látogatók számára idén télire! De ha mindez nem lenne elég, hozzáfűzök még valamit: az élmények, a közösen eltöltött, minőségi idő is napról-napra divatosabb! Ha szeretnéd követni a trendeket, ebbe a sorba bátran beállhatsz! A kedves és hasznos élmény alkalmat kínálhat arra is, hogy jobban megismerd randipartnered, hogy nevessetek, ha elrontotok valamit és együtt örüljetek, ha sikerül egy igazán szép hópelyhet készítenetek!

*

Ha pedig teljesítettétek a küldetést, irány a Vörösmarty tér! Igyatok egy forralt bort, és élvezzétek együtt a karácsonyi vásár nyüzsgését, a finom illatokat, a meleg fényeket és a hangulatot, ami minden télen magával ragadja a budapestieket!

*

FONTOS INFO: A könyvtárba vagy érvényes kölcsönzőjeggyel tudtok belépni, vagy kiválthatjátok a helyben olvasásra jogosító, egy évig érvényes látogatói jegyet, ami 200 Ft-ba kerül (ez egy egyszeri regisztrációs díj)! Ugye mondanom sem kell, hogy számos izgalmas program, koncert, előadás kap itt helyet időről-időre, amit így egy éven át látogathattok! Nem is gondolná az ember milyen finom sütik vannak a könyvtári büfében, és mennyi eldugott kis zug, ahol romantikus regénybe illő csókváltásokban lehet részetek! Könyvtárazni menő, mondtam már?

*

Képek: wallpaper.wiki ; vegarandi.hu ; eztnezdmeg.com

 

Varázsolj telet!
Melyik típusú randit kedveled legjobban?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta