Polla a büfében kezdett el pasizni!

Rovat

Megosztás

A gimis büfében szövődnek a legnagyobb sztorik, avagy folytatódik Polla középsulis pasizása, szóval lássuk, ki nyerte el a szívét középsuliban!

Az előző rész még csak egy bemutató videó volt, ám pár napja feltöltötte a következő epizódot Polla, hogyan is pasizott a 15 éves énje anno a suliban. Már megtudhattuk, egy srácba nagyon belezúgott, akiről írt a naplójában folyamatosan, vezetve az eseményeket hétfőtől egészen péntekig. Minden abban a bizonyos büfében kezdődött, hol máshol lenne minden diák a szünetekben!

„Tekintete más volt, nem olyan, mint régen, komoly, szívet tépő!”

A sorok, melyeket youtuberünk írt, igazán költőire sikerültek, elmondása szerint már annak is örült, ha ránézett vagy ráköszönt a srác, még most is libabőrös volt, ahogy felolvasta a leírtakat. Hűvös volt a tekintete, de mégis ott volt mögötte egy kis érzelem, ahogyan Polla fogalmaz, a remény. A következő szünet már a csocsó asztal körül forgott, ahol influencerünk barátnőjével bámulta a szerintük nagyon helyes pasikat. Összességében a hétfő 10-ből 4 pontot kapott, nem történtek túl izgalmas dolgok.

„Azt gondoltam, hogy engem bámul, de nem engem nézett, max nagyon néha, mert hát azért ki ne nézne engem!”

Tini korban sokan gondoljuk, úristen, engem néz a kiszemelt srác, ha kb. csak felénk fordul vagy éppen meglátott valamit, ami érdekli, de semmi köze nem volt hozzánk. Szerintem mindannyian átestünk az írjak neki vagy ne stádiumon, akárcsak a Szent Johanna gimis sztorikban!

Kedden direkt nőiesebb ruhákban mutatkozott, csini miniszoknyát vett fel, sokan meg is dicsérték az outfit-et, de természetesen csak az az ember nem, akitől a legjobban várta. A nap fénypontja a köszönés volt, azért ez már eléggé durva, nem? 10-ből 5 pont!

A csúcspont szerdán történt, ugyanis a suli után az új 72-es busszal ment haza Polla, aki észrevette maga mögött Fernandot a buszmegállóban. Elvörösödött, a szíve a torkában dobogott, miközben megszólította őt. A szerelmes lányka akkori élete legboldogabb fél óráját élte, végig beszélgették az utat, persze teljesen átlagos dolgokról, ettől függetlenül ez aztán a fordulat, 8 pontot rögtön megér!

Mégis mi fog kikerekedni a történetből péntekig, egyenlőre nem tudni, egy bizonyos, a vlogger elmondása szerint látszik, mennyire nem volt önbizalma akkoriban, ahogy ő fogalmaz, nem is érti, miért ahhoz mérte a boldogságát, hogy tetszik-e másnak, vagy sem.

Számít ez? TE mit üzennél a 15 éves énednek?

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta