Ezt nézed:  / Hírek / Poén / Problémák, amik csak középiskolában léteznek!

Problémák, amik csak középiskolában léteznek!

Léteznek olyan problémák, amik csak a középiskolásokat érintik? Hát hogyne! Jó sok is! Ezekről hoztunk nektek most egy cikket!

Ha még nem jársz középiskolába és oda készülsz éppen – vagy éppen jársz, biztosan érinteni fognak téged a következő problémák – akár tagadod, akár nem! Ha pedig még nem olvastad hogyan lehet átvészelni az iskolakezdést, mindenképpen pótold!

I. BÜFÉ SORBAN ÁLLÁS

Nincs is annál rosszabb, amikor a szünetedet a büfében való sorban állással kell töltened, hogy egy finom pogácsát tudjál venni – azonban mire megveszed, becsöngetnek. Hát nem szép az élet?

II. TESI PARA

A testnevelés órákat egyszerűen gimnáziumban szinte mindenki kínzásként éli meg. Az öltözőben a lányok könnyen kikezdhetik egymást öltözködés közben, a személyes holmik elkobzásáról nem is beszélve!

III. LEVELEZÉS PARA

A gimnáziumi órákat mi dobja fel jobban, mint egy kis levelezés a barátnőddel vagy a kiszemelteddel? Azonban vigyázz! Ha a tanár észreveszi, könnyen visszavághat azzal, hogy felolvassa nyilvánosan a levelezéseteket!

IV. FELELÉS

A felelések sem tartoznak a diákok kedvencei közé, főleg ha olyan tantárgyból kell megmutatnunk magunkat – amiben nem igazán vagyunk jók vagy éppen nem készültünk az adott témából. Azonban ha mégis jó lennél az adott tantárgyból, akkor avval kell vigyáznod, hogy ne tűnj strébernek!

Ugye milyen nehéz?

V. KÉSÉS

Az a bizonyos pillanat, amikor reggel késel óráról és nem mersz belépni az ajtón. Meg van? Ha már túl ciki bemenni, mert már fél órát késtél – akkor se add fel, vegyél erőt magadon, kérj elnézést és mondd meg, szeretnél részt venni az órán (persze ez a mi véleményünk:)).

VI. RENDETLEN SZEKRÉNY

Első nap az iskolában, tökéletesen tiszta és üres a szekrényed. Második hét a suliban? Tele van mindennel, csak a tankönyveidet nem találod – pont azt, amelyikre szükséged lenne.

VII. CIKI TABLÓKÉP

A ciki tablókép pedig az utolsó – ezt vétek lenne kihagyni a felsorolásból! Mindenki készül a tablóképre, az is – aki tagadja! Azonban sajnos sok tapasztalat arról árulkodik, hogy nem mindenki elégedett a végeredménnyel!

GIFek forrása: GIPHY

Problémák, amik csak középiskolában léteznek!
Te mitől féltél/félsz a középiskolát tekintve?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share