Rejtély: 50 beteg halt meg a kísértetjárta kórházban

Rovat

Megosztás

A jelenségre eddig nem találtak magyarázatot. Egy japán kórházban három hónap alatt összesen 50 beteg halt meg, mind ugyanazon az emeleten. Sokak szerint az emelet el van átkozva.

A jokohamai kórházban egy sor furcsa halálesetet tapasztaltak az elmúlt hónapokban. A jelentések szerint július óta 50 beteg hunyt el, ráadásul mindegyikük a kórház 4. emeletén feküdt. Az egyik esetben két 88 éves férfi, akik pár nap különbséggel feküdtek be, ismeretlen eredetű mérgezésben hunytak el.

 3680263866_f002a59a91_b

Amikor egy televízió stáb forgatott náluk, egy nővér azt mondta, hogy sosem látott még ilyet. Hozzátette, hogy a dolog ráadásul azért is különös, mert minden haláleset a 4. emeleten történt. Szerinte az emelet el van átkozva. Mint azt tudjuk a kínai és a japán nyelvben is, a négyes szám elátkozottnak számít. A 4-es írásjegyét (四) ugyanis ugyanúgy kell olvasni (ejteni), mint a halálét (死). Mind a kettő „shi”. Kínában és japánban ha tehetik inkább nem használják azokat a dolgokat, amihez a 4-es köthető. Ez egyfajta babona.

A kórház dolgozói egyelőre nem találtak magyarázatot a halálesetekre. Ha ugyanis mérgezés, vagy járvány tört volna ki, akkor az hatással lett volna a többi emeleten fekvő betegre is. Bármi is az ok, reméljük, hogy hamarosan fény derül a dologra.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta