Ezt nézed:  / Színes / Retró autók, retró hangulatban

Retró autók, retró hangulatban

Mi, magyarok különös vonzódást érzünk a retró cuccok iránt. A nagyszülőknél, szülőknél még valamennyire érthető is a dolog, hiszen ők nem csak képeken látták ezeket a dolgokat, de, hogy mi miért kedveljük a ’60-as, ’70-es évek tárgyait, az örök rejtély marad. Bár választ a kérdésre nem igazán tudunk adni, azért mutatunk pár retró autót, mert ennek a rajongásnak még tovább meg kell maradnia. Természetesen nem csak hazánkban voltak akkor kocsik, így elég sokszínű összeállítás következik, több évtizedből, a világ minden tájáról, retró hangulatban.

vintage-and-classic-cars-24v

Silver Arrow Gala in the Louwman Museum (1)

MoskvichLR

mini

images (1)

Discovery-Japan-Retro-Car-Kings-640x357

1411429256.

5866106_caf5f5ac0f185ba0bce255d5604a3342_wm

1956

Színesek, szépek, de némelyikbe még akkor sem szívesen ülne az ember, ha teljesen magával ragadja ez a retró hullám, ami, úgy látszik kis hazánkban sosem csillapodik. Manapság már egészen más autókkal közlekedünk, és legtöbbünk nem is emlékszik ezekre az autókra. Oké, néha még szembe jön egy-egy bogár VW , egy Lada vagy egy oldschool kék Trabant az utcán, de mi már csak a fotókról tudjuk, hogy jártak ilyenek az utakon, és szépen kigurulták az ösvényeket a mostani kocsik számára. Ezek a régi járgányok viszont tökéletesek egy nosztalgikus időutazásra, csak be kell szállni a szőke hölgyemény mellé.

images

 

Retró autók
Utaztál már ilyen régi kocsival?

Fotók: ceautoclassic.eu, nevadaclassics.com, totalcarmagazine.com, mercedesgla.blogspot.com, jeziorki.blogspot.con, santabanta.com, japanesenostalgiccar.com, litsoplently.com,iamgoingtotravel.com, volkszone.com, beautifullife.info

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share