Robert Pattinson végleg foglalt?!

Rovat

Megosztás

Máris új fejlemények Robert Pattinson és FKA románcában? Készítsétek a zsebkendőt csajok, mert nagyon úgy tűnik, hogy a sztárvilág első számú szívtiprójának, R-Pattznak végleg elcsavarták a fejét!

Egyre inkább kezd bebizonyosodni, hogy a Kristen Stewart korszaknak örökre vége, és Pattinson végérvényesen hátat fordított a zűrös kapcsolatnak. A szerencsés kiszemelt pedig nem más, mint a brit énekes- dalszerző FKA Twigs vagyis Tahliah Debrett Barnett.

FKA Twigs vs Kristen Stewart

A pár még 2014 augusztusában kezdett találkozgatni, de kapcsolatukat csak szeptemberben vállalták fel hivatalosan. A megismerkedésükben pedig nem más játszott közvetítő szerepet, mint Jude Law exe,  Sienna Miller és Tom Sturridge, akik elvitték Pattinsont az énekesnő egyik koncertjére, és bemutatták neki.

Ahogyan a mesebeli szerelmespároknak, úgy Pattinsonnak és Twigsnek is már a kezdetektől számtalan nehézséggel kell megküzdenie, hogy elérjék a vágyott boldogságot. Ott van mindjárt az őrülten féltékeny exbarátnő, Kristen Stewart, aki miután nemcsak elengedte, de meg is csalta a világ egyik legszexisebb férfiját, most boldogan visszatáncolna annak karjaiba. Csakhogy Pattinson, állítása szerint már túl van a csalfa exen, sőt korábbi kijelentései alapján a lány rövid hajjal már nem is szexi a számára.

Kristen, így hát nem tud mást csinálni, csak a nyilvánosság előtt fúrja a leendő álompár kapcsolatát. Szerinte az Alkonyat sztárja csak Őt bünteti legújabb afférjával, illetve arra használja, hogy visszaszerezze Őt. Bennfentesek szerint Kristent bántja, hogy a sztár vele sosem viselkedett olyan szerelmesen a kamerák előtt, mint FKA Twigsel.

A féltékeny sztár kifejtette, hogy szerinte a lány egy fél éven belül ráun Robra, és már előre sajnálja az összetört Pattinsont. Twigsnek nemcsak a szándékait illetően kell elviselnie Kristen szurkálódásait, de a lány a külsejét sem kíméli. Fugly-nak hívja az énekesnőt, mellyel csak a csalódott Alkonyat rajongók és a gyűlölködők alá adja a lovat, akik a neten a rasszista megjegyzésektől sem riadnak vissza.

A megosztó pár azonban kitart egymás mellett, Robert Pattinson szándékainak komolyságát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy röpke öt hónap együtt járás után már azt tervezi, megkéri FKA Twigs kezét…

Még többet akarsz tudni az új álompárról? Kattints!

 

Robert Pattinson végleg foglalt?!
Te kinek drukkolsz?

 

Képek: celebtity60.blogspot, popsugar, hypetrak, lineygossip, article.wn, eonline, reactiongifs

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta