Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Segítség! Miért utál mindenki?

Segítség! Miért utál mindenki?

Sokan mondják, hogy támadások érik azoktól az emberektől, akiket barátjaiknak hittek. Vajon miért történik meg kivétel nélkül mindenkivel, hogy nem fogadják el olyannak, amilyen valójában? Ennek a témának jártunk utána, az utca embere véleménye következik!

Nikolett, 19 éves, Szajol

„Sajnos nem tudom, miért! Persze, komoly kérdés ez, de felteszem: Miért nem fogadnak el inkább mindenkit olyannak amilyen? Szerintem ez lenne a legértelmesebb mindkét fél részéről. Gondolj bele milyen lenne a világ, ha mindenki úgy lenne tökéletes, ahogy van? Egyszóval, fantasztikus! Szerintem azért is bánthatnak valakit, mert irigyek arra, amivel a bántalmazott fél rendelkezik, vagy szimplán féltékenyek. ”

Csaba, 16 éves, Lábatlan

„Én is szoktam bántani embereket. Azért, ahogy viselkednek. Álljon már lejjebb mindenki, basszus! Illetve legyen valami stílusa mindenkinek, ne legyen annyira tré senki, hogy ódivatú. A külső a minden, akinek nem, azt bántom! Sajnálom!”

Helga, 20 éves, Szeged

„Sajnos húgomat és barátaimat is bántják. De húgom példáját hozom fel. Őt például azért kezdték ki, mert nincsen barátja. Istenem, 14 évesen minek kellene még pasi? Én 14 évesen még játszottam, olvastam, gépeztem és nem a pasikon vagy a szexualitáson gondolkodtam. S büszke vagyok, hogy tesóm is ilyen, mint én, és akit ilyenek miatt bántanak, azoknak én kitartást kívánok!”

pexels-photo-54379

Judit 16 éves Debrecen

“Engem is utáltak elsős korom óta. Nem tudtam beilleszkedni, mert túl komoly voltam az osztálytársaimhoz képest. Már akkor tudtam írni és olvasni, s unalmas volt a suli. Szerencsére olyan tanárom volt, aki észrevette, hogy kiközösítenek, s megbeszélve a többiekkel sikerült ezt rendezni”

Botond 15 éves Szeged

“Azért mert más vagyok, másképp gondolkodom sok mindenről, mint az átlagember, gyakran bántanak. Kötelező buliba járni, inni és drogozni ennyi idősen? Szerintem vannak ettől fontosabb dolgok is ! Ha emiatt utálnak, akkor inkább el vagyok egyedül, nincs szükségem ilyen emberek társaságára.”

Segítség! Miért utál mindenki?
Te tapasztatál már olyat, hogy valakit állandóan utálnak?

Kép forrása: retrofm.hu