Ezt nézed:  / Hírek / PR / Zsebpénz / Soha ne legyen üres a zsebed – így bánhatsz ügyesen a pénzeddel

Soha ne legyen üres a zsebed – így bánhatsz ügyesen a pénzeddel

Szeretnéd, ha mindig lenne egy kis megtakarításod? Felnőttként szeretnél majd Te is okos pénzügyi döntéseket hozni? A K&H Csoport, társadalmi felelősségvállalásának részeként éppen ezért indította el a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt.

Nevezz csapatoddal 2019. január 18-ig a versenyre és bizonyítsátok be, hogy Ti bántok a legügyesebben a pénzzel! Értékes nyeremények várnak rátok, a felkészülésében pedig KáPé lesz a segítségetekre.

Idén 9. alkalommal, megújult tartalommal indul a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő, amelyen  a diákok mellett a felkészítőket és a csapatok iskoláját is értékes nyereményekkel díjazzák. A vetélkedőre az idei évtől az általános iskolások mellett már középiskolás tanulók is nevezhetnek 2019. január 18-ig, 3-5 fős csapatokban.

A K&H Csoport több módon is aktívan tesz a pénzügyi ismeretek széleskörű terjesztéséért. Különösen fontosnak tekinti, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, és így felnőttként jobban eligazodjanak a pénz világában, tudatos döntéseket hozzanak, ezáltal teljesebb életet élhessenek.

A K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő megújult ismeretanyagában KáPé, a fiatal vlogger közvetlen és érthető stílusban mesél arról, hogy milyen apró-cseprő kalandokba keveredik a pénzügyek elsőre kissé zavaros világában. A vigyázz#KáPé vlogban az anyagiakkal kapcsolatos tanulságokat mindig személyes és vicces történetekbe ágyazza, így szórakoztatóbb, a tanulást megkönnyítő formában jut el az információ mindenkihez.

A korábbi évekhez hasonlóan a videó sorozat mellett számos segédanyag áll az érdeklődők rendelkezésére, amely mind a pénzügyi ismereti tudás játékos feldolgozását segíti. A vetélkedőhöz kapcsolódó összes ismeretanyagot ezen a linken találjátok.

vigyázz#KáPé app

A felkészüléshez töltsd le a vigyázz#KáPé appot, melyben a hasznos tudás mellett minden vlogbejegyezés végén játékot és kvízkérdéseket is találsz. A képre kattintva eljutsz a linkhez, ahonnan le tudod tölteni az applikációt:

 

A K&H Bank minden tanévben elérhetővé teszi az előző év vetélkedőjének középdöntős feladatsorait, így láthatjátok, milyen típusú feladatokat kell megoldani a középdöntőbe jutó diákoknak. A feladatokat innen tudjátok letölteni.

A felkészülésben a K&H Bank fiókvezetői is örömmel segítenek. Kérhettek bankfiók látogatást is, ez esetben tanulmányi kirándulást tehettek egy közeli K&H bankfiókban, ahol megismerhetitek az itt zajló folyamatokat. A másik lehetőség, hogy felkéritek a fiókvezetőt, hogy egy tanítási órán tartson nektek előadást az iskolában az alapvető pénzügyi ismeretekről.

Forrás, képek: kh-vigyazzkeszpenz.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share