Súlyosan megsérült a Középsuli macsója!!

Rovat

Megosztás

Még egy jól felkészült és összeszokott csapattal is megesik, hogy egy forgatás alkalmával, egy igazán izgalmas jelenet felvételekor megsérül valaki! A Középsuli macsójával, Bendével is ez történt! 

A Középsuli 145. részének forgatása közben a szereplők olyannyira beleélték magukat az eljátszott szituációba, hogy Bende súlyosan megsérült!

Mindenki megijedt!

Bende a fejét fogta, s ugyan ki tudta nyitni a szemét, de látszott az ütés nyoma, vörös volt körülötte, nehezen tudott fókuszálni, bele telt az is pár percbe, hogy felálljon a földről – emlékezett vissza Dominik.

 

Mindenki segíteni akart!

Ahogy látták a többiek, hogy Bende nem a jelenet folytatásként fogja a fejét, nem szimulál, a szereplők körbevették, segíteni akartak rajta.

Szerencsére Bende azóta már jól van!

A Középsuli következő: mikulás részében, ami december 6-án, vasárnap 17 órakor jelenik meg, láthatjátok az ominózus jelenetet!

Vigyázat! Spoiler veszély!

A fiúk egy ütős, bunyós jelenetet játszottak el éppen, ráadásul úgy, hogy erre fel is készültek korábban, mégis megtörtént a baj…

Bende és Dominik egymásnak esnek a következő részben!

Mindezt pedig úgy nézhetitek majd végig, hogy az eredeti felvételeket használjuk a részben, vagyis láthatjátok, hogyan sérült meg Bende!

Láttátok már az új részt?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta