Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Kinek van a legtöbb követője? – Közösségi média mustra

Kinek van a legtöbb követője? – Közösségi média mustra

A legnépszerűbb közösségi médiumok között találjuk az Instagramot és a YouTube-ot, amiket a magyar sztárok is előszeretettel használnak. Összegyűjtöttük, kiket szeretnek a legtöbben!

Az alábbi listán a top 3 legnépszerűbb hazai sztár láthatjátok! Nekik nem nehéz követőket szerezniük, egy-egy képükre milliós lájkok érkeznek, egy-egy videójukat pedig több millióan látták és nézik a mai napig is!

TOP 3 INSTA-SZTÁR

1. Palvin Barbara – 15 millió követő

A modell első magyarként a Victoria’s Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje 2019 óta. A követők száma szerint az első helyet foglalja el, miközben a lájkok alapján a top 10-ben sem lenne benne. Talán ez azért lehet, mert mindenkit érdekelnek a képei, csak vannak olyanok, akik ezt nem vállalják fel. Láttátok már több mint egymillió lájkot gyűjtő Insta-képét?

2. Enji Night – 955 ezer követő

A követők száma szerint a 2. helyet foglalja el, ugyanakkor az egy bejegyzéshez érkező átlag lájkok szerinti toplistán első lenne! A legkülönfélébb kitalált karakterek saját kezűleg elkészített jelmezeibe bújik, a legnépszerűbb magyar cosplayes.

3. Dzsudzsák Balázs – 938 ezer követő

Háromszor nyert magyar bajnokságot és Magyar Szuperkupát a DVSC csapatával, 2010-ben elnyerte Az év magyar labdarúgója címet, 2009-ben pedig Junior Prima díjat kapott. Megfordult Oroszországban az Anzsi Mahacskala és a Gyinamo Moszkva csapatánál, majd légióskodott Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben is. 2020 szeptemberében, tizenkét év elteltével visszatért a DVSC-hez.

 

 

TOP 3 YOUTUBER

1. VamosART Drawing – 1,75 millió feliratkozó

Vámos Sándor rajzolással, festéssel kapcsolatos csatornája, nem csak felnőtteknek. A rajzolás inspirálására szakosodott youtuber bemutat anamorfózisokat, optikai csalódásokat,  portré és szituációs karikatúrákat, valamint ábrázoló technikákat, anyagokat, eszközöket is.

2. PamKutya – 1,25 millió feliratkozó

Zenés videókat, paródiákat készít a Pamkutya páros, Béla és Pista. Ezek a videók olyannyira meghozták a sikert, hogy a formáció megelőzte Dancsó csatornáját, a Videómániát. Egyik legsikeresebb videójukat, Luis Fonsi Despacito számára készített paródiájukat majd 35 millióan látták. A csatorna névadója Pam kutya (puli keverék) volt, aki ezzel egyben a legismertebb kutyává is vált hazánkban.

3.  Videómánia – 1,17 millió feliratkozó

A videómegosztón ismertté vált Dancsó Péter hozta létre az első olyan magyar nyelvű YouTube-csatornát, ami átlépte az egymilliós feliratkozószámot. Azóta ugyan kisebb léptékben halad, de így is a top 3 harmadik helyén szerepel. Videóinak többségét otthonában forgatja, szarkasztikus stílusát imádják a kamaszok, akik rajongói táborának hangos és aktív részét alkotják.

 

Ezt olvastad már? Kinek van a legtöbb követője? Ők az Instagram legnagyobb külföldi sztárjai

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share