Szerintetek Juli megérdemli Dominikot? Szavazzatok!

Rovat

Megosztás

Csak akkor kezdünk el valamit értékelni, mikor már elveszítettük. A sorozat történetében Juli már számtalanszor megvetette Dominik közeledését, most mégis ő fut a fiú után, aki már nem mutat érdeklődést felé. 

Dominiknál kevesebb kitartó szerelmest lehet látni a való életben és a vásznakon, de sajnos minden embernél elszakad előbb-utóbb a cérna. A fiú 128 rész óta fut a lány után szinte töretlenül, nagyon kevés sikerrel. Vegyük hát sorra Dominik legnagyobb és talán legemlékezetesebb hódításait.

1. Dominik gitárral próbálta elcsábítani Julit. Az tény, hogy a fiú nem volt a legügyesebb, de Juli nagyon csúnyán koptatta le a őt.

2. A sütés nem egyszerű feladat, de Dominik ezt is megpróbálta, hogy szíve választottjának kedvezzen, de a reakció egy óriási köpés volt mindössze.

3. Virágot minden lány szívesen kap, nem? Juli is szívesen kap….csak sajnos nem Dominiktól.

4. A tánctudás hatalmas erény, de bármennyire is szomorú, Juli ezt sem tudta értékelni, pedig Dominik számtalanszor megpróbálta már elcsábítani táncmozdulataival.

5. Versírás, bűvészkedés, ezek nem könnyű mesterségek, Dominik ezeket is bevetette mindhiába. Juli semmit sem volt képes értékelni.

Most, hogy Juli érzi azt, hogy Dominiknak már nem olyan fontos, hirtelen átgondolta azt, hogy mennyire jó is volt hozzá, és már azt kívánja: bárcsak jobban megbecsülte volna őt.

Ha nem láttad még a 128. részt, feltétlen kattints ide!!

Szerintetek Juli megérdemli Dominikot? Szavazzatok!
Ezek után Juli megérdemelné azt, hogy összejöjjenek?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta