Szexi csajok és egyben búskomor hangulat, avagy érzelmi hullámvasút a Halott Pénz új nagylemeze!

Rovat

Megosztás

Az elmúlt időszak történései, a magánytól egészen a bulis hangulatig minden megtalálható a Halott Pénz új nagylemezén! 9 sláger, megható és fesztiválos dalszövegek, mondhatni egy komplett egész született idén!

Ahogyan azt már több cikkünkben is említettük, a 2018 óta legjobb együttesként számontartott zenekar idén, a 2016-os Ülni. Örülni. Megőrülni. című album után 2021-ben dobta piacra újabb nagylemezét Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit néven! Az albumon összesen 9 zeneszám hallható, melyek mindegyikéből videoklipet is készítettek a rajongóknak a srácok.

A nagylemezen többek között olyan közreműködők is helyet kaptak, mint Rúzsa Magdi, Tkyd és Ohnody is. Sajnos darabokra törte a mi szívünket is az elmúlt időszak, éppen ezért a dalok fő témái a felnőtté válást, a párkapcsolatok nehézségeit, illetve a tavalyi év mélypontjait tükrözik, melyek abszolút érzékelhetőek a dalszövegeken is. A legszívbemarkolóbb alkotás a Szívedből minden kell, ami azokra a pillanatokra fókuszál, melyek a zenekar számára a legfontosabbak:

együtt koncertezni, bulizni, fesztiválozni újra közönségükkel!

„Ezt az áprilist sosem fogjuk elfelejteni! 9 klippet hoztunk ki! Óriási munka volt!”

A dalok három naponta jelentek meg közel egy hónapon keresztül a social media felületein, melyek nagy nézettséggel bírtak. A legnépszerűbb mind közül egyértelműen a Szívedből minden kell, ami nem is csoda, hiszen annyi minden történt velünk emberekkel a közelmúltban, hogy amint meghallottuk a refrént, egyből elérzékenyültünk, mert mindenkinek szüksége van minden apró életjelre IS! Emellett az Isten tudja című szintén szeszélyes szöveggel teli zeneszám megható képsorai is helyet kaptak a lemezen átadva a hiány fájdalmas érzését.

Voltak itt szexi csajok, búskomor hangulat, a magányos bezártság, a barátság fontossága, a szerelem érzése, mondhatni, az élet legfontosabb pontjai jelentek meg egyetlen lemezen, mintha egy érzelmi hullámvasúton mennénk keresztül! Ha magyarosan lefordítanám, azt mondanám, számlák, munka, konfliktusok, de közben egy kis kiruccanás a haverokkal, amikor hajnalig táncoltunk az A38-on, neked is hiányzik, ugye?

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy idén a nagylemez kiadása mellett dupla örömben részesedhettek a zenészek, ugyanis az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvételéért átvehették Fonogram-díjukat is a Melletted / Amikor feladnád / Szeretni, akit nem lehet (feat. Rúzsa Magdi) című dalokkal, ami szintén mutatja, még mindig töretlen a zenekar!

Mondják, nincsen véletlen, nem hiába történt velünk, ami történt, soha nem tudtuk ennyire értékelni az élet legapróbb örömeit, az együtt töltött idő szépségét! Nem lesz több premier, de azt hiszem, a srácok mindent kihoztak ebből az albumból, amit csak lehetett! Hogy mikor lehet majd élőben hallani a dalokat, még nem tudni, egy biztos, rég volt már olyan, hogy egy zenekar a lemezen lévő összes számhoz videoklipet is kötött! Minden rosszban van valami jó, hiszen ha nincsen karantén, nem születnek ennyire klassz slágerek sem, egyszóval táncoljatok, élvezzétek, hallgassátok!

Főkép: Facebook

Képek: Facebook, középsuli archívum

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta