Te tudod, hogy kezeld a pénzed?

Rovat

Megosztás

Az OTP Fáy András Alapítvány OK Központja a Strand Fesztiválon nem csak a bulizók jó hangulatáról, hanem a fiatalok pénzügyi fejlődéséről és látókörének szélesítéséről is gondoskodik. Természetesen ebből Középsuli Olivér sem maradhatott ki.

oli

A számos játék és képességfelmérő feladat közül Olivér az activity-re gyógyult rá, és nyert is egy banking cardot. De az érdeklődőknek van lehetőségük kvízen is felmérni mennyire tájékozottak pénzügyi területen. Ha valamit eddig nem tudtatok, a teszt után biztosan egy életre megjegyzitek majd. 😉

Be kell látnunk, hogy manapság már a középiskolásoknak is vannak pénzügyei, és sokszor gondolniuk kell jövőjük építgetésére, hogy lehetőleg már fiatalon szép karriert fussanak be választott szakmájukban.

otp2

A pénzügyi tervezésben és tudatosság kialakításában van nagy segítségükre az OK Központ. A Strand Fesztiválon csak a sátorhoz kell odasétálnod, hogy választ kapj kérdéseidre! Ne szalasszátok el az alkalmat, nincs sorban állás, se irodai környezet. Csak az OK Központ party sátra, és némi kellemes beszűrődő háttérzene a Strand Fesztiválról.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta