A techguru szerint ufók építették az egyiptomi piramisokat!

Rovat

Megosztás

Amikor azt halljuk ufók, egyből zöld kis- vagy éppen nagyméretű aránytalan, néha ellenséges, máskor túlontúl is barátságos bugyuta, vagy éppen elképesztő intelligenciával rendelkező, sokszor emberszerű lények jutnak eszünkbe. Mindannyiunknak van elképzelése.

Mindenki mást társít ehhez a szóhoz, ahogyan mindenkinek megvan a véleménye arról is, hogy léteznek-e vagy sem. Az egyik legnagyobb techguru szerint nemcsak, hogy léteznek, hanem nekik köszönhetjük a piramisokat is, amik már több ezer éve állnak.

A Tesla és a SpaceX alapítója Twitteren osztotta meg nézetét, miszerint az egyiptomi piramisokat ufók építették!

Az idegenek részt vettek a kolosszális építkezésben?

Az ország nemzetközi kapcsolatokért felelős minisztere, Rania al-Mashat meg is hívta egyből Egyiptomba a milliárdost, hogy saját szemével ellenőrizhesse a híres piramisokban talált bizonyítékokat, melyek keletkezésük történtét mesélik el.

Az 1990-es években felfedezett piramisépítők sírjai egyértelmű bizonyítékot jelentenek a szakértők szerint, hogy a csodálatos építményeket valóban az ókori egyiptomiak építették.

 

,,Komplett hallucináció!”

Zahi Hawass egyiptomi régész ezt válaszolta videóban Musk felvetésére. A piramisok építői egyiptomiak voltak, akik nem rabszolga sorból származtak. A piramisok síroknak, nyughelyeknek épültek az egyiptomi uralkodók számára.

Az internet népe persze – főként az összeesküvés-elméletek kedvelői, – egyből fel is kapta a techguru véleményét, már több mint 500 ezres az elérése a tweetnek, és majd 30 ezren szóltak hozzá.

Musk egyszer a CNBC számára azt nyilatkozta, hogy a Twitter háborús övezet! Szerintetek is így van?

A techguru szerint ufók építették az egyiptomi piramisokat!
A Twitter háborús övezet?

Forrás: BBC

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta