Szerelempartyban utaztunk

Rovat

Megosztás

Szombat este szerelem mennyországba kerültünk a Gödör klubban. Az ajtóban hófehér Szerelemangyalok csalogatták a szerelmet keresőket és a házasodni, bulizni vágyókat, és az egész helyet teljesen átjárta a romantika.

Rivercast (18)

Budapest egyik legszerelmesebb partyjában töltöttük az estét, sztárfellépőkkel és csodás jótékonysági divatbemutatóval és  folyamatos szex tanácsadással megfűszerezve az amúgy is izgalmas bulit.

szépligeti divatbemutató másik 2

A Középsuli. hu szerkesztősége is összegyűlt a Gödör klubban és egy hatalmas Szerelemparty keretein belül mutatkoztak be a közönségnek.

A házasodni vágyókat 3 igazán kedves és mosolygós angyal kísérte a pap elé, majd tanúként segítették az esküvők lebonyolítását. Sok pár távozott a buliról, reméljük több, mint amennyi besétált a szerelem mennyországba és a 24 órás házasélet sem okozott csalódást senkinek. Nászútra elég volt a színpad elé menniük a résztvevőknek, hiszen ott fergeteges koncertek, nyeremények várták őket, amivel még emlékezetesebbé tehették az utazást.

Rivercast (9)

Az est egyik fénypontja Szabyest házasságkötése volt, amely a színpadon zajlott, mindenki szeme láttára, így a leányzó kiléte sem maradt titok. Ezután a szerelmeseket a Children of Distance hozta még romantikusabb hangulatba szerelmes számaival, majd a kis színpadon az újságírók jótékonysági divatbemutatója emelte a party színvonalát az egekig. Szépséges modellek, még szebb kollekciókban vonultak végig a Gödör klubban, így azoknak is volt min legeltetni a szemüket, akik nem találtak párt maguk mellé a buli közben sem.

A bemutatót követően a Mary PopKids repítette a közönséget a táncparkettre, és jó sokáig ott is tartotta. Később sokan szaladtak ki az ajtón, hogy elérjék az utolsó buszukat, de biztosan nem szívesen léptek ki a boldogság és a szerelem csarnokából.

Aki eljött, biztosan nem bánta meg, hogy egy csodás utazása invitáltuk a szerelem, a lufik és a szívecskék világába, hiszen a Szerelemparty mindent megadott, ami egy tökéletesen romantikus estéhez kell, a pároknak már csak arról kellett gondoskodniuk, hogy a hazaút és a nászéjszaka is kellemesen teljen. Reméljük, sikerült.

 

Ne feledjétek meghallgatni február 28-án az InfoRadio Világszám turisztikai műsor 1500. adását!!! 😉

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta