Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / TOP 5 divatcikk, amit a KS szereplők imádnak

TOP 5 divatcikk, amit a KS szereplők imádnak

Vannak dolgok, amik nélkül képtelenek vagyunk elindulni otthonról. Ilyen például a telefonunk, a pénztárcánk és persze a kedvenc divatcikkünk. Neked ez micsoda? Eláruljuk a Középsulisok kedvenceit!

Ha még nem olvastad a cikkünket arról, mikor kövesd a divatot és mikor Ne – mindenképpen pótold!

Neked is van olyan dolog, ami szinte már hozzád nőtt és nem tudsz nélküle meglenni? Mutatjuk a Középsulisoknak, mik ezek!

ZSANI

Sokan tudják rólam, akik ismernek, hogy elvégeztem egy sminktanfolyamot. Mivel imádok sminkelni – bár nem mindig van rá elég időm – a kedvenc rúzsom mindenhova elkísér. Akár csak egy gyors bevásárlásra megyek el, ez nélkülözhetetlen kellék számomra.

DOMINIK

Mivel bűvészkedek szabadidőmben, nekem egyértelműen a kedvenc „divatcikkem” a Rubik-kocka. Ő mindenhova elkísér és ha egy lányt kell elvarázsolnom a trükkjeimmel, azonnal kéznél van.

BENDE

Nem biztos, hogy tudják rólam – de imádok a fényképező másik oldalán lenni – magyarul fotózni. Úgyhogy az én divatcikkem a fényképezőgép, ami nélkül egyszerűen nem tudok meglenni! Imádom elkapni a pillanatot, főleg akkor, ha egy szép lányt fotózhatok vele!

ROZI

Imádom az órákat! Szerintem fontos a lányoknál is, – nem csak a fiúknál, – hogy igényes órát viseljenek. Persze ez ízlés kérdése, de én személy szerint nem tudok tőlük “szabadulni” és néha sok időt töltök el válogatással, melyiket vegyem fel, mielőtt elindulnék otthonról.

DOMINIKA

Egyszerűen odáig vagyok a táskákért. Szerintem egy lánynak fontos, hogy a táskája tökéletesen passzoljon az öltözékéhez, és én is mindig megpróbálom a megfelelőt kiválasztani.

TOP 5 divatcikk, amit a KS szereplők imádnak!
Te mi nélkül nem indulnál útnak?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share